Z izbranko Blaža Švaba je zdaj takole, tega o njej številni doslej sploh niso vedeli!

19. 4. 2024
Deli
Z izbranko Blaža Švaba je zdaj takole, tega o njej številni doslej sploh niso vedeli! (foto: Sami Rahim)
Sami Rahim

Priljubljeni glasbenik in voditelj se je nedavno razveselil lepe novice ...

Javnost kar dolgo časa ni vedela, kdo je srčna izbranka priljubljenega Modrijana Blaža Švaba. No, nedavno se je le izvedelo, da gre za Laro Medved. Imata sinčka Leva, ki je zdaj star štiri leta, saj je na svet privekal leta 2020. Srečna družinica pa ima zdaj razlog za veliko veselje!

Lara je sicer znanka s televizijskih zaslonov, saj je novinarka in voditeljica v jutranjem programu na Planet TV. Kmalu pa se bo za nekaj časa poslovila od sodelavcev, saj bo drugič postala mamica. To je razkrila pred kamerami, in sicer svoji kolegici Manji Stević.

Na nosečnost je sicer najprej namignila Stevićeva. Rekla je, da ona pozna veselo novico, ki jo bo Lara razkrila. "Nekaj časa se bomo še družili, ampak potem pridem takoj nazaj, ker se bom malo  tudi jaz posvetila otročkom," je povedala srčna izbranka Blaža Švaba.

Tako Blaž kot Lara sodita med tiste znane in slavne, ki podrobnosti iz svojega zasebnega življenja ne razkrivata. A Lara je za kolege iz uredništva Metropolitana povedala nekaj, kar je bilo doslej - skrito. Včasih je namreč trenirala borilno veščino - karate!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lara Medved (@laaraa7)

"Pri sedmih letih sem se povsem sama odločila, da želim resno trenirati karate, ki je takoj postal moja velika strast. Čeprav mi je karate predstavljal način življenja, sem se vseeno udeležila nekaterih domačih in mednarodnih tekmovanj, kjer sem zmagovala. Imela sem odličnega trenerja Gradeta Milenkovića in veliko podporo staršev. Ljudi večkrat preseneti, da sem že v srednji šoli osvojila črni pas in mojstrski naziv, pozneje pa naredila tudi sodniški izpit," je dejala Lara.

Vsekakor gre za damo, ki je resnično ne samo postavna, ampak vestranska. Z Blažem sta čudovit par, ki jima številni iskreno privoščijo vso srečo! Ta se bo zagotovo s prihodom novega člana ali članice družine še podvojila.

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk