Z revijo Story Do nazga!

V prestavi boste lahko občudovali tudi nadarjeno igralko Majo Martino Merljak. (foto: Marko Ocepek) Marko Ocepek
Vir: Govori.se
5. 5. 2010

Bi vi stopili pred svoje drage in se upali sleči… do nazga? Bi res šli prav do konca? Bodo ONI res šli do konca? Eh… ne povemo. Skrivnosti so samo za tiste, ki jih znajo obdržati zase!

V maju si boste končno lahko ogledali težko pričakovano glasbeno komedijo, ki jo je prevajalec Lado Bizovičar umestil v Ravne, nekoč mlado cvetoče mesto z železarsko industrijo. Delavski razred je medtem zgrešil raj in se znašel na ulici. S preveč prostega časa in s premalo denarja. Skratka, brezposeln. Vendar le do trenutka, ko se šest tehnoloških viškov z neuklonljivim Jernejem Lukowskim na čelu odloči, da na zavodu za zaposlovanje ne bodo več čakali vbogajme, ampak se bodo po vzoru slačifantov Chippendales vrgli v šovbiznis, točneje v moški striptiz.

Ne glede na to, da so vsi skupaj in vsak posebej živo nasprotje tega poklica. Vaje in priprave so polne zanimivih, tragikomičnih dogodivščin in sprva kaže, da bo vse skupaj izpadlo kot polomija. Fantje so nerodni, nesproščeni, obremenjeni z različnimi problemi. Najbolj pa jih muči dejstvo, da morajo izpolniti svoj moto, ki pravi, da so boljši kot profesionalci, ker gredo DO KONCA!

Si tudi vi želite na predstavo? Za vas smo pripravili posebno akcijo. Če boste na prodajnih mestih Petrol kupili revijo Story in vstopnice za predstavo Do nazga!, boste prejeli 2 € popusta. Zato pohitite na najbližji Petrol in si privoščite zanimivo branje in najbolj vroče vstopnice ta hip.

Več o igralski zasedbi si lahko preberete TUKAJ.

Priporočamo