Za Davidom Amarom so se še kako ozirali tako moški kot tudi ženske

Za Davidom Amarom so se še kako ozirali tako moški kot tudi ženske (foto: Miro Majcen / POP TV) Miro Majcen / POP TV
25. 11. 2019

Čeprav je v deveti oddaji šova Znan obraz ima svoj glas slavil Srađan Milovanović, ki je kot Leonard Cohen poskrbel za vrhunsko nastop in interpretacijo, so bile - roko na srce - vse uči uprte v Davida Amara, ki se je preobrazil v svojo najljubšo pevko Svetlano Ražnatović - Ceco.

Srđan Milovanović se je preobrazil v legendarnega Leonarda Cohena.
Ana Dežman in Petra Zore sta bili kot skupina En Vogue.
Alex Volasko kot Gene Kelly.
Eva Boto kot Tinkara Kovač
Maja Oderlap kot Danijela
Matic Supovec kot Lepi Dasa

Mlademu pevcu Davidu, ki žanje simpatije na vseh koncih in krajih, se je tako uresničila ena izmed največjih želja. A ne samo ena, že čez nekaj dni bo svojo veliko srbsko zvezdo spoznal še v živo, če pa bosta zapela v živo skupaj, pa bomo vsekakor videli na koncertu, kamor se bo, tako David, odpravil oblečen kar v Ceco. In ravno ko je bil David v oddaji oblečen v srbsko glasbenico, je privabljal poglede tako moških kot žensk, saj so bili vsi enotnega mnenja, da ima v tej podobi brezhibno postavo.

In v kaj vse so se preobrazili priljubljeni znani obrazi? Kot smo že dejali, se je tokratni zmagovalec Srđan Milovanović preobrazil v legendarnega Leonarda Cohena. Alex Volasko je nastopil kot Gene Kelly. Ana Dežman in Petra Zore sta bili kot skupina En Vogue. Eva Boto je stopila v čevlje Tinkare Kovač. Maja Oderlap je navdušila kot hrvaška pevka Danijela Martinović. Matic Supovec pa je bil tokrat lep kot Lepi Dasa.

Priporočamo