Angelca Likovič: Za njeno mizo se zbira vsa družina

Vir: Story
7. 10. 2012

Legendarno komentatorko Angelco Likovič bomo naslednje tedne lahko spremljali v resničnostnem šovu Gostilna išče šefa. Usesti se na komentatorski stolček ji je bilo tokrat v poseben izziv, čeprav je dobra kuharica in pohvale o njenih po­ticah dežujejo z vseh strani.

Angelca svojim receptom nenehno dodaja nove sestavine, nove začimbe in vse v loncu premeša z ljubeznijo. Ni čudno, da je tisto, kar skuha, tako slastno! Seveda pa veliko k temu pripomore tudi praksa. "Kuham vsak dan. Zjutraj z možem pojeva zajtrk, kosilo je obvezno sveže pripravljeno, večerja pa je navadno lahka, a vedno narejena sproti.

Če se le da, pogosto skuham še za sinovo družino oziroma njegova otroka, ki obožujeta sirove štruklje. Z veseljem jih nesem vnukoma, da tudi popoldne kaj toplega pojesta, saj starši prihajajo pozno iz služb. Hčerka pa živi predaleč, da bi lahko tako poskrbela tudi za njenega sina, se pa radi vidimo ob nedeljah," je povedala Angelca, pri kateri se zaradi njene simpatičnosti, zgovornosti in razgledanosti pa tudi odlične kuhe ob nedeljah z veseljem zbere širša družina, prijatelji in včasih tudi ljudje, s katerimi sodeluje.

Tekst: Marjanca Scheicher

Foto: Helena Kermelj, Sašo Radej

Nova Story že v prodaji

Story