Za rojstnodnevni žur v koronačasih je Slovenka hotela najeti znanega komika, a jo je odločno zavrnil, poglejte si, kaj ji je odgovoril

Že vsem dobro znan stand up komik Perica Jerković. (foto: FOTO: GORAN ANTLEY) FOTO: GORAN ANTLEY
16. 12. 2020

Kljub temu, da zaradi koronavirusa veljajo omejitve, ki se jih je treba držati, se očitno še najdejo taki, ki se (žal) požvižgajo na to.

Tako je vsaj šlo sklepati po "nespodobnem povabilu", ki ga je prejel komik Perica Jerković. Neimenovana Slovenka je očitno pripravljala žur za svoj 40. rojstni dan, saj je Perica dobil sporočilo, ki ga je javno objavil na twitterju. Glasilo pa se je takole: "Praznovala bom 40. rojstni dan in bi si želela vaš 30-minutni nastop. Ker delam finančni načrt, bi vas prosila, če mi lahko poveste, koliko znaša vaš honorar. Praznovanje bo v okolici Celja, pride pa približno 30 ljudi."

Perica pa je ravnal nadvse odgovorno in ji poslal to sporočilo (seveda povsem v njegovem slogu): "Najlepša hvala za vabilo in vse najboljše za rojstni dan. Žal ne morem nastopiti pri vas, če vas je samo 30, namreč za minimum publike sem si te dni za "foro" zastavil 66, kolikor jih je umrlo za koronavirusom prejšnji torek. Če pa nabavite še vsaj 36 žurerjev, pa ziher uletim."

To dopisovanje je na twitterju sprožilo številne komentarje, marsikdo se je na vso moč čudil, kako je sploh mogoče, da v časih, ko med nami kroži koronavirus, nekateri razmišljajo o takih zabavah.

Zgodba se je naknadno drugače zasukala, saj je Perica sporočil: "Epilog zgodbe z rojstnodnevno-epidemijskim nastopom: K jedkemu odgovoru sem kasneje dodal še prijaznejšega in sicer prošnjo, da gospa premisli in praznovanje prestavi na toplejše dni in precepljeno druščino. Na to mi je odgovorila, da je sicer rojena v začetku januarja, a je že tako nameravala praznovati enkrat maja 2021." Škoda, da tega ni zapisala že na začetku, kajne?

Priporočamo