Za svoj okrogli rojstni dan pokazala vroč prizor, samo poglejte si seksi Savino!

Za svoj okrogli rojstni dan pokazala vroč prizor, samo poglejte si seksi Savino! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
10. 11. 2020

Lepotica je pred kratkim praznovala svoj 40 rojstni dan, ob tem pa je na družbenem omrežju objavila sliko, na kateri je res izjemno seksi.

Savina Atai že nekaj časa s svojim soprogom Garrettom živi na Novi Zelandiji, kjer obiskujeta razne kraje in uživata v neokrnjeni naravi. Slika, ki jo je objavila, je nastala že minuli mesec, in sicer v stekleni eko hiši, za katero je značilna popolna intima.

Takrat je o hiši zapisala: "Vse v hiški je ekološko, na sončne celice, vse v steklu. Ni sigala, je pa emergency telefon. Izjemen dizajn, izjemno udobje. Je pa hiška velika 20 m2, da imaš iz vseh strani razgled. Najlepše je bilo ponoči. Steklena streha, nad nama polna luna in tisoče zvezd."

Tokrat pa se je ob obeležitvi rojstnega dneva spomnila drugačnih časov, ki so bili za njo izjemno težki, razpisala se je namreč o odnosih v njeni družini. "Bili so rojstni dnevi, ki jih kot punčka, nisem smela praznovati - ker smo bili, med drugim, Jehovine priče. Bili so rojstni dnevi, ko sem kot najstnica stala na okenski polici, ker nisem več mogla prenašati pekla, v katerem sem živela. Bil je 18. rojstni dan, ko sta se moja starša prvič v mojem živeljenju vsedla za skupno mizo, a se je praznovanje spreobrnilo v kričanje, obtoževanje in obračunavanje - jaz pa sem v joku zbežala iz restavracije, tekla in tekla ... upala, da dlje kot bom šla ... manjša bo bolečina. A ni bila.Bili so rojstni dnevi, ko sem bila čisto sama. Pomagali so mi ugotoviti, da sem jaz vse in največ, kar imam. Da sem močnejša, kot moje zunanje okoliščine," je bila iskrena Savina.

Že zaradi takih izkušenj so njeni dosežki občudovanja vredni, kajne? Zato ji iz vsega srca privoščimo, da uživa v njih!

40. ROJSTNI DAN🙏 Bili so rojstni dnevi, ki jih kot punčka, nisem smela praznovati - ker smo bili, med drugim, Jehovine...

Posted by Savina Atai on Sunday, 8 November 2020