Alya: Za telo je treba skrbeti v celoti

Vir: Story
14. 6. 2015

Alya je ena izmed tistih slovenskih estradnic, ki nikakor ne morejo biti pri miru. S koncerta na fotografiranje, z njega pa na enega izmed številnih dogodkov, s katerimi rada počasti prihod takšne ali drugačne novosti ... Z Alyo smo tokrat pokukali med skrivnosti njenih lepotnih ritualov, ki se morajo poleg učinkovitosti pohvaliti tudi s priročno naravo.

Življenje na poti lahko sicer vsakodnevne lepotne navade spremeni v izjeme. A kot nam je povedala svetlolasa glasbenica, sama svojemu urniku ni pustila omenjenega privilegija.

"Čeprav sem veliko na poti, imam določene stvari vedno pri sebi. Eden izmed takšnih izdelkov so tudi osvežilni robčki Chilly, ki mi pravzaprav pridejo prav večkrat, kot bi lahko pričakovali," simpatično pojasni Alya in dodaja, da jih poleg intimne nege uporablja tudi za osvežitev drugih delov telesa.

"V vročih mesecih mi je še posebej pri srcu zeleni Chilly. Ko je zelo toplo, ga namreč uporabljam za osvežitev celotnega telesa, saj njegovo svežino čutim ves dan. Za hitro osvežitev na poti pa seveda uporabljam zelene robčke, ki mi v trenutku ponudijo podobno svežino," pojasnjuje Alya, ki svoje lepotne pripomočke izbira glede na kvaliteto in vonj.

"Ko enkrat izdelek poskusim, je seveda pomemben tudi učinek, ki ga pusti na moji koži. Kot sem omenila, je moj najljubši izdelek tega poletja zeleni Chilly, saj me vedno znova preseneti s svojo svežino." Čeprav se Alya ne izogiba vprašanjem o intimni negi, pa priznava, da je enako pomembna pravzaprav nega celotnega telesa. "Za zdravega duha in telo je treba skrbeti v celoti. Vedno poskrbim, da je na mojem jedilniku zdrava in uravnotežena prehrana, da se na mojem urniku najde čas za vadbo, predvsem pa, da na dan spijem tri litre vode," pojasnjuje pevka, ki je pretekli mesec praznovala 32. rojstni dan. In čeprav ženske z leti vedno več pozornosti namenjamo negi telesa, Alya priznava, da je za zdravo telo začela skrbeti že pred leti. "Občutek je pomemben," pojasni z nasmehom na obrazu in dodaja, da intimna nega pri njih doma nikoli ni bila tema, ki bi se ji izognili v velikem loku.

"Doma se veliko pogovarjamo, zato sem se o pravilni negi podučila že zgodaj. Takrat je bilo drugače, kot je zdaj. Spomnim se, da takrat ni bilo na voljo toliko kvalitetnih in zanimivih izdelkov, predvsem tistih za na pot. Poleg tega pa je bil ritem življenja popolnoma drugačen. Zdaj se živi hitro, zato je seveda pomembno, da imaš ob sebi izdelke, na katere se lahko zaneseš in ki ti vedno ponudijo pričakovane rezultate," pove. "Sama se ponavadi odločim za nakup določenega izdelka na podlagi sestavin v njem, predvsem pa imam rada mehke in nežne vonje. Seveda je pri meni, ki veliko pozornosti posvečam dizajnu, pomembna tudi embalaža. Sem zelo vizualen tip," je Alya še pojasnila s posebno iskrico v očeh.

Napisala Kaja Milanič

Fotografije Primož Predalič, Tanja Zrinski

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story23/2015

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 23/2015

Story 23/2015, od 04. 06. 2015