Začenja se Fashion Week Aquafresh!

14. 10. 2013

Vabljeni v Center urbane kulture Kino Šiška, kjer bo do srede, 16. oktobra, mrgolelo modnih strokovnjakov, saj se začenja jesenski teden mode Fashion Week Aquafresh.

Tridnevno dogajanja v Kinu Šiška bo v ponedeljek, 14. oktrobra, ob 15:00 odprl Fashion Week Boutique, na katerem bodo mlajši oblikovalci razstavljali modne dodatke in oblačila iz različnih materialov in oblik, izdelane z različnimi tehnikami.

Fashion Week Boutique bo odprt vsak dan, v ponedeljek od 15. do 23. ure, v torek in sredo pa od 19. do 23. ure. Vstop je prost.

V ponedeljek, 14. oktrobra, bo ob 16.00 v dvorani Katedrala (Kino Šiška) potekala NITRO konferenca s štirimi uspešnimi Slovenci: Natašo Čagalj, Rokom Predinom, Juretom Prekom in Mitjo Okornom, ki nam bodo zaupali, kaj je njihov recept za uspeh in s kakšnimi izzivi se spopadajo. Svojo vstopnico za NITRO konferenco si lahko zagotovite na www.eventim.si.

Ob 21.00 pa se začenja prva modna revija s kolekcijami oblikovalcev: m*faganel, Maja Štamol, Urša Drofenik, Sofia Nogard, Irena Funduk Fashion in Ivan Rocco.

Za vse, ki modne revije ne boste mogli spremljati v dvorani, si jo lahko ogledate v neposrednem prenosu na spletni strani www.elle.si/fashionweek/fwtv.

Fashion Week Aquafresh lahko spremljate tudi na Facebook strani FashionWeekSlovenia, na Twitterju #fwlj in seveda na uradni spletni strani Fashion Week Aquafresh.