Zadnji spot Luka Basija so zaradi tatov snemali dvakrat

Zadnji spot Luka Basija so zaradi tatov snemali dvakrat (foto: Press) Press
19. 10. 2017

Luka Basi, ki se je širši javnosti predstavil na tekmovanju Slovenija ima talent, s polno paro gradi svojo glasbeno kariero. Po duetih z znanimi imeni kot sta Jole in Lidija Bačič je tokrat Luka z Ljubavnici posnel prelepo pesem z naslovo Moja. Gre za živahno pesem, z ljubezensko tematiko, napisal pa jo je Mario is skupine Ljubavnici.

»Pesem mi je bila všeč takoj na prvo poslušanje. Ljubavnici so me poklicali in mi predstavili projekt kateri se je odvil zelo spontano. Sam sem se v pesmi našel čeprav je nisem jaz napisal ampak vsak od nas je že imel nekoga neizmerno rad pa po nekem čudnem slučaju ni mogel biti z njim...«, nam je o pesmi povedal Luka, Ljubavnici pa so dodali, da je bilo sodelovanje z Luko zelo preprosto in da so v tem zelo uživali: »Najbolj smo navdušeni nad tem, da pesem zelo visoko kotira po hrvaških in slovenskih glasbenih lestvicah, poleg tega pa na nastopih obiskovalci znajo pesem odpeti od začetka do konca, kar je največja sreča vsakega glasbenika.«

Fantom so nepridipravi pokvarili načrte in sicer ukradli so jim posnetke iz snemanja prvega videospota, zato so fantje snemanje morali ponoviti:

»Videospot smo snemali dvakrat. Prvemu snemalcu so namreč ukradli avto in v njem je bila tudi kamera tako smo ostali brez materiela, katerega smo snemali dva dni. Snemanje smo zato ponovili v Ljubjani ampak splet okoliščin nam je vzel precej časa«, so nam povedali Ljubavnici, ki so se v našo prestolnico zaljubili in komaj čakajo, da se vrnejo privatno ter si za ogled mesta vzamejo več časa... Luka pa se snemanja spominja z mešanimi občutki: »Fantje iz skupine Ljubavnici so zakon, res smo se zabavali. Se je pa zgodila situacija, ko mi je režiser predlagal da skočim v vodo, ki je imela samo 14 stopinj. Seveda sem za dober kader že počel take stvari ampak najbolj zabaven del pa je to, da na koncu ta scena sploh ni pristala v spotu in sta bila ves napor ter zmrzovanje zastonj (smeh)...«

Za konec so nam fantje iz skupine Ljubavnici odkrili še, da so si zadali cilj osvojiti Slovenijo, Luka pa pravi, da se ne želi omejiti na države ter doda, da bi rad ustvarjal glasbo in ob tem še naprej užival.

Značke: Luka Basi

Priporočamo