Zagotovo se še spomnite malega Krisa, zdaj je naredil nov korak, ki ga je bil izjemno vesel

Zagotovo se še spomnite malega Krisa, zdaj je naredil nov korak, ki ga je bil izjemno vesel (foto: Bor Slana/STA) Bor Slana/STA
8. 9. 2021

Zagotovo se še spomnite prikupnega fantka, ki je združil vso Slovenijo.

Številni so namreč darovali sredstva, da bi mu omogočili zdravljenje spinalne mišične atrofije. Zdaj je mali junak Kris Zudich pravi korenjaček, ki pogumno koraka po poti svojega življenja.

Pred nekaj dnevi je bila pred njim nova prelomnica, saj je prvič odšel v vrtec in se tega očitno zelo razveselil. "V vrtec se mi mudi, mama me s fotoaparatom lovi. Novim izzivom naproti," so zapisali na FB strani Go Help Kris in objavili nekaj njegovih nadvse prisrčnih fotografij, ki so ogrele srca mnogih. Očitno je, da se malček počuti dobro in se srčno loteva majhnih, vsakdanjih stvari.

Krisu smo Slovenci pomagali leta 2019, ko smo zbirali sredstva za njegovo zdravljenje. V zelo kratkem času se je nabralo za kar štiri milijone evrov donacij in prostovoljnih prispevkov, tako da se je lahko šel zdravit v ZDA. Po zdravljenju se mu je stanje izboljšalo, kar dokazujejo tudi spodnji prizori. Bravo, Kris!