Zagotovo se še spomnite postavne Lucienne Lončina iz šova Slovenija ima talent, zdaj je videti takole

11. 6. 2023
Deli
Lucienne Lončina (foto: Helena Kermelj)
Helena Kermelj

V vlogi žirantke v šovu Slovenija ima talent je postavna svetlolaska naravnost zablestela.

Šov Slovenija ima talent je že leta 2010 povsem obnorel Slovenijo. Takrat so ekipo žirantov tvorili Brane Kastelic, POP TV-jev londonski dopisnik, Branko Čakarmiš, programski direktor Pro Plusa in Lucienne Lončina, pianistka in pevka. Takrat je Slovenijo navdušila 7-letna Lina Kuduzović, ki je postala doslej najmlajša zmagovalka šova.

Preberite še: Urška Klakočar Zupančič je s tem čisto presenetila in marsikdo je ostal kar odprtih ust!

Po drugi sezoni šova sta se Lucienne Lončina in Brane Katelic poslovila iz žirije, a ona se je marsikomu vtisnila v spomin, zato številne zanima, kaj se z njo dogaja danes. Še vedno je v glasbenih vodah, sodeč po slikah na njenem Facebooku je še vedno nadvse simpatična in mladostna dama.

Zdi se, da res lepo skrbi zase, saj je videti zelo lepo. Kot gre razbrati z družbenih omrežjih, je še vedno pianistka in je še v glasbenih vodah - nekaj časa je bila glavna pianistka v hotelu Kempinski Palace v Portorožu. Njen Instagram profil pa pravi, da je trenutno v Avstriji. To niti ne čudi, saj so glasbeni trgi v tujini večji od našega in ima zagotovo več možnosti in priložnosti za udejstvovanje na tem področju. Vsekakor ji številni privoščijo vse dobro, saj je gledalcem s svojim žirantskim delom pogosto popestrila večer in jim narisala nasmešek na obraz.

Poglejte si še: Katarina Benček in Marko Pavlović sta eden izmed najbolj priljubljenih parov na očeh javnosti. Danes imata skupno že več kot 75 tisoč sledilcev, ki spremljajo njuno življenje. Preživljata se z ustvarjanjem vsebine za različna podjetja, najraje v potovalnem smislu - v tujini in doma. Pred kratkim smo ju spremljali v šovu Super par, kjer sta se Sloveniji pokazala v popolnoma drugačni luči. Več o Katarini in Marku, njunem odnosu, reševanju konfliktu, snemanju resničnostnega šova, delu potovalnega vplivneža in nekaj sočnih zanimivosti, izveste v novi epizodi podkasta Ob skodelici kave.