Zagotovo se še spomnite Urške Čepin, razkrila je, kaj počne danes in zakaj se je nekoliko umaknila

Zagotovo se še spomnite Urške Čepin, razkrila je, kaj počne danes in zakaj se je nekoliko umaknila (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
4. 10. 2022

Resničnostna zvezdnica, ki se je preizkusila tudi kot pevka, se je umaknila iz sveta žarometov.

Urške Čepin se zagotovo številni spomnite kot postavne svetlolaske. Leta 2019 je posnela duet s Steffaniom (skupina Game Over), in sicer gre za skladbo Heroina. Ta ima več kot milijon ogledov, skupaj s Steffaniom pa je načrtovala tudi osvajanje balkanskega trga. A žal se je vmes zgodila korona, tako da se njuni načrti niso uresničili.

Preberite še: Anja Rupel ne skriva svojega obraza, naredila je nekaj, kar naredi le malokatera, kaj pravite na to

Marsikdo se sprašuje, kaj Urška počne zdaj. To je zaupala za Žurnal 24 - med drugim se je odločila, da se povsem umakne v svojo zasebnost.

"Nisem ista oseba, kot sem bila 15 let nazaj. Vsakemu želim, da bi bil enkrat slaven in izkusil, da to ni sreča. To, kar so o meni pisali in govorili, me je zelo prizadelo in moje bližnje tudi. Bili so tudi lepi časi in spomini, veliko sem se naučila, a to ni več moja pot.

Danes mi mir pomeni veliko več kot izpostavljenost. Danes vsako jutro meditiram, izrazim hvaležnost, se posvečam družini in športu. Vesela sem, da se mi ni treba več nikomur dokazovati."

Vir: Zurnal24

Dodala je še, da je svojo srečo našla drugje in da so zdaj njene prioritete drugačne.