Zajčica Amanda nam je predstavila svojega fanta

Amanda Šabić (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Story
2. 8. 2014

Pričakovali bi, da Playboyeve zajčice Amande Šabić njen fant Sašo Garjetović zlepa ne izpusti iz rok, a žal ni tako. Tudi Sašo je namreč eden izmed tistih, ki so si v času ekonomske krize kruh poiskali v tujini, parček pa tako že leto dni živi ločeno. Obema je sicer izredno težko, a svoje ljubezni ne zamenjata za nič na svetu!

Sedemsto kilometrov med Ljubljano in Prago je za golobčka po enem letu vedno večja ovira, a nikakor ne nepremagljiva. "Težko mi je, iz dneva v dan težje, sploh ko začneš razmišljati o tem, da se vse to res dogaja. Na srečo sem imela ogromno stvari, obveznosti, zato niti nisem imela toliko časa za razmišljanje, kar je po eni strani super. Sem pa prepričana, da je njemu težje kot meni, saj je tam sam, brez mene, družine in prijateljev ... a bova kmalu skupaj," pravi Amanda, ki že intenzivno razmišlja o selitvi v češko prestolnico: "Za zdaj še ne vem, kaj bom naredila, si pa gotovo ne želim ostati v Ljubljani."

Golobčka se sicer slišita vsak dan in tudi vidita po Skypu, a to pač ne nadomesti pristnih stikov: "Slišiva in tipkava se vsak dan, tudi po Skypu se pogovarjava. Sašo zaradi službe dosti potuje v Ljubljano in Beograd, tako da se v živo vidiva približno vsaka dva meseca." Zajčica, za katero bi si marsikdo mislil, da pogosto skaklja med rjuhami, prizna, da zveza na daljavo vsekakor vpliva tudi na njeno intimno življenje. "Hmm ... Med rjuhami ... Kaj mislite?!" malce otožno pove Amanda.

Težko je seveda tudi Sašu, a je v tujini dobil tako dobro službo, da ji ni mogel reči ne. Zaljubljenca sta v zvezi že pet let in sta znana kot eden od najlepših parčkov na domači klubski sceni. Oba sta namreč ljubitelja dobrih žurov in sta tako stalna gosta ljubljanskih klubov. Za začetek njune ljubezni pa je zaslužna Amandina mlajša sestra, prav tako ena izmed Playboyevih zajčic, Samanta.

"Spoznala sva se prek Samante. S sestro sva bili na nekem dogodku in tam me je opazil. Nato je na Facebooku našel Samanto (jaz ga takrat nisem imela) in ji pisal. Po tem smo se po naključju srečali na sprehodu ... Tako se je začelo in traja že skoraj pet let," se začetkov spominja Amanda, ki se s Sašem trenutno razvaja na vroči Korčuli. Po morskem oddihu bosta nekaj časa preživela v Pragi, nato pa še v Beogradu. "Nama je super in komaj čakam," pravi zajčica. Parček pa se ne razvaja le na potovanjih, ampak sta znana po tem, da drug drugega rada presenetita z raznovrstnimi pozornostmi. Sašo je Amandi tako pred kratkim podaril zapeljive kose priljubljene ameriške znamke spodnjega perila. Ultimativno darilo za oba, v katerem bosta zagotovo nadoknadila vse zamujene trenutke!

Napisala: Ana Fetih

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 32/2014

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 32/2014

Story Story 32/2014, od 31. 07. 2014