Zajčice na golfu

Barbara (v črnem kostimčku) je skupaj z Leo sodelovala kot Playboyeva zajčica na prvem od treh Jaguar Land Rover 2012 golf turnirju. (foto: Gojko Zrimšek) Gojko Zrimšek
Vir: Govori.se
6. 5. 2012

Golf, ki že dolgo ne velja le za moški šport, saj tudi slovenke na turnirjih dosegajo lepe rezultate, je pred časom prevzel tudi Playboyevo zajčico Barbaro Podobnik.

Barbara, ki je kot zajčica sodelovala tudi na enem od treh Jaguar Land Rover 2012 golf turnirjev se je z golfom namreč spogledovala že kar nekaj časa. "Golf je šport, ki mi je všeč tako zaradi same elegance kot tudi spoznvanja novih ljudi in druženja. Zato sem se odločila, da ga bom začela igrati tudi sama in začela sem se učiti prvih korakov," nam je zaupala simpatična zajčica, ki je tako prav zaradi sodelovanja s Playboyem postala tudi golfistka.

"Playboy in golf sta tesno povezana, tako tudi ni čudno, da sodelujemo prav na teh prestižnih slovenskih turnirjih, kjer je Summit Avto d.o.o. predstavil tudi vozila znanke Jaguar in Land Rover. Prav veselim se že druženja z golfisti v Olimju in Smledniku," nam je še povedala Barbara, ki je z veseljem opazovala golfiste pri igri, ki se je zdaj uči tudi sama. Če bo igranje golfa potegnilo v vrtinec tudi njeno zajčjo prijateljico Leo bosta nedvomno med najbolj seksi slovenskimi golfistkami.