Zakaj je natakar "nahrulil" Jerico Zupan in Ines Erbus?

Zakaj je natakar "nahrulil" Jerico Zupan in Ines Erbus? (foto: Uroš Bitenc) Uroš Bitenc
24. 5. 2019

Ko sta voditeljica na Hitradio Antena Jerica Zupan in priljubljena pevka Ines Erbus v lokalu želeli naročiti pijačo, sta dobili mrzel tuš.

Natakar ju je »nahrulil«, da ne znata pravilno uporabljati slovnice, dekleti pa sta se začudeno spogledali, prepričani v svoj prav. »V slovi sva šampinjon, obedvi znave 2. sklon, z vejcami sploh nimave problem, kok sva medvi dobre, ker medvi obvladavi dvojino,« sta bili zgovorni Jerica in Ines.

Seveda je vse to le parodija na nepravilno uporabo dvojine, ki jo je ekipa, na čelu z režiserjem Urošom Bitencom posnela v sklopu gverilskega coverja z naslovom Pejvi. »"Če sem čisto iskrena, ne razumem od kod to sploh izhaja, ker se ne sliši preveč lepo. In vsakič, ko slišim nepravilno uporabo dvojine, me malce stisne in upam, da oni vedo, da je to narobe,"  je zaupala Jerica, ki se je na snemanju neverjetno dobro ujela z Ines, čeprav se sploh nista poznali.

Ines je pred kratkim posnela tudi videospot za svoj novi singl Amis ljubavi, ki je vroč, kot smo pri lepotički navajeni. »Na snemanju je bilo res zabavno, saj smo se vsi preizkusili v igranju. Glavni moški igralec je odlično odigral svojo vlogo. Najmočnejša scena v spotu pa je bila vsekakor poljub v dežju, za katerega smo imeli samo en poizkus,« je nagajivo dejala mlada pevka.