Sabina Cvilak: Spregovoril tudi ‘ljubimec’

Sabina Cvilak: Spregovoril tudi ‘ljubimec’ (foto: Primož Predalič, Sašo Radej,Story press) Primož Predalič, Sašo Radej,Story press
Vir: Story
1. 6. 2013

Le dober mesec po tem, ko sta v medijih potrdila govorice, da  je zakona konec, sta se v torek, 28. maja, zakonca Damjanovič tudi uradno ločila. Ona ima menda ljubezensko afero s postavnim Markom Vujinićem. No, mi smo Marka poklicali...

"Res je, z ženo se bova jutri tudi uradno ločila," je za Story le dan pred tem v telefonskem pogovoru potrdil Damjanovič, direktor slovenske filharmonije in žirant v oddaji Slovenija ima talent. Zaradi tega, ker smo vanj drezali okoli ločitve, ni bil niti najmanj vznemirjen.

Zdaj že nekdanja zakonca Damjanovič sta tako v torek po skoraj šestih letih tudi uradno končala zakonsko zvezo. Za Damjanoviča se je s tem končal že drugi zakon, njegova prva žena Anita Zore pa je članica znane narodno-zabavne zasedbe Alpski kvintet.

Takoj po odmevni novici o ločitvi so se v medijih pojavile novice, da je zakon med Cvilakovo in Damjanovičem razpadel zaradi njenega skoka čez plot, razkrili pa so tudi že njenega ljubimca, ki naj bi bil postavni kočijaž Marko Vujinić.

O odmevni aferi operne pevke in Vujinića so se pojavile tudi številne govorice. Sploh Mariborčani, ki poznajo kočijaža, vedo povedati veliko zgodb, ki so se pojavile tudi v javnosti.

"Nikomur ne želim nič slabega"

Marko je precej jezno komentiral dogajanje. "Sploh ne želim dajati izjav o tem, kar se piše," je bil na začetku pogovora skromen. "Enostavno ne vem, zakaj bi komentiral vse to, ker potem ne bo nikoli miru."

Seveda pa se Marko zaveda, da ljudje govorijo in vedno bodo, sploh če si nekoliko bolj znana oseba.

"Nikomur ne želim ničesar slabega. Delam svoje delo in želim, da bi tudi drugi to spoštovali. Res ne želim, da bi se to vleklo v nedogled. Nisem nikakršen Damjan Murko, ki bi mu tovrstna pozornost prijala. Res si želim, da bi se lahko posvetil svojemu življenju in temu, kar počnem. Brez teh govoric in zgodb, ki jih očitno pri nas ne manjka," nam je še zaupal Marko.

Napisala Andreja Freyer, Anja Kontrec, Mihaela Margan
Foto Primož Predalič, Sašo Radej, story press

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 23/2013

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 23/2013

Story Story 23/2013, od 29. 05. 2013