Zakonca Kopitar: Razkrivamo poročni jedilnik

Vir: Story
12. 7. 2013

Poroka, na kateri je Anže Kopitar večno zvestobo obljubil svojemu dolgoletnemu dekletu Ines, je bila intimna - brez vstopa medijev!

Kljub temu aktualna številka revije Story razkriva nove podrobnosti s poroke leta, med drugim tudi to, kaj se je na zabavi jedlo in pilo.

Meni:

Duet: zoren ramstek z zelišči in zelenjavo ter dimljeni losos
goveja juha z jetrnimi žličniki/gobova juha z ajdovo kašo (po izbiri gostov)
Žlikrofi z jurčki na ocvrtem poru
Jagodni sorbet z meliso
Pljučni file z zelenim poprom in telečji file z lešniki ob sirovem štruklju ter mešana zelenjava
Poročna torta (lastna)
Telečja obara - kisla juha

Vino:

Eno belo/eno rdeče in cviček
CVIČEK PTP
Vinorodni okoliš Dolenjska
0,75 l, suho - dry, letnik - vintage 2012
Cvelbar, VK Bajnof - Trška gora
SIVI PINOT Movia
Vinorodni okoliš Goriška brda
0,75 l, suho - dry, letnik - vintage 2007
Movia, Kristančič
CABERNET SAUVIGNON Movia
Vinorodni okoliš Goriška brda
0,75 l, suho - dry, letnik - vintage 2007
Movia, Kristančič

Več informacij s poroke pa v reviji Story, ki poroča tudi, da medenih tednov ne bo!

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 29/2013

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 29/2013

Story Story 29/2013, od 10. 07. 2013