Zakonca Žbogar sta nam predstavila sončka Talina

Vasilij in Maja Žbogar (foto: revija Story) revija Story
Vir: Story
23. 1. 2014

Najuspešnejšega slovenskega jadralca in po mnenju nežnejšega spola enega od najlepših slovenskih športnikov Vasilija Žbogarja smo obiskali doma v Izoli. Le nekaj tednov pred dokončno selitvijo v špansko Valencio nam je predstavil svojega sončka Talina ter nam zaupal, kako se je navadil na odgovorno očetovsko vlogo.

"Očetovska vloga je kar zahtevna, a se privajam, da sem čim več prisoten v trenutkih, ko smo z Majo in Talinom sami ter se družinsko razvajamo," nam je zaupal Vasilij in nadaljeval:

"Vloga je zanimiva. Trenutno nisem popolnoma prisoten ob odraščanju sina zaradi jadralskih obveznosti ter začrtanih ciljev, ki bi jih rad izpolnil do olimpijskih iger v Riu v Brazliji. Vsekakor bom vse nadoknadil po igrah. Trenutki s Talinom so nekaj posebnega, saj vsak prost trenutek namenim njemu in takrat sem najraje izključno v družbi družine, brez obveznosti.

Sami veste, da so moji jadralski treningi na kopnem in na morju zelo naporni in neizprosni ter vključujejo malo morje zadev, da sem na koncu pripravljen za doseganje res vrhunskih rezultatov. Obožujem Talinov nasmeh, ki me, če sem popolnoma utrujen, kar napolni z energijo," je jasen.

Več podrobnosti o življenju družinice Žbogar vas čaka v novi številki revije Story.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 05/2014

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 05/2014

Story Story 05/2014, od 22. 01. 2014