Zala Djurić Ribič v New Yorku že dobila priložnost

"Morda se sliši pocukrano, ampak Slovenija mi je najlepša dežela!” (foto: Primož Predalič, osebni ) Primož Predalič, osebni
Vir: Story
28. 8. 2014

Prikupna Zala Djurić Ribič, ki je z vsako izkušnjo še bolj odločena, da si res želi postati igralka, je to poletje obiskala New York. 

V velikem jabolke je obiskala tudi dve avdiciji, ki bi ju označila za kar najpomembnejši v življenju.

"Tudi če se nobena ne izide pozitivno, je že to, da sem šla tja, da sem opravljala avdicijo v tistem prostoru, nekaj tako neprecenljivega, da je bilo vredno." Bila je namreč v isti sobi, kjer je začelo veliko svetovno znanih igralcev, in to je bilo res nekaj posebnega. Šlo je za glavni vlogi, ena za serijo na NBC, druga pa za serijo HBO.

Avdicije naj bi bile sicer podobne takim, kot jih poznamo pri nas: kasting direktorica jo je snemala in ji ponujala sogovornikove replike, na katere je potem Zala naredila svojo vlogo. Vsekakor se ne boji sanjati, da bi ji morda uspel veliki met - spoznala je veliko producentov, uspelo ji je obiskati ti dve avdiciji in ugotovila je, da ji je vse to všeč. "Imajo me v bazi, in če bodo potrebovali mlado Evropejko mojega profila, vedo, kam naj se obrnejo." Bila pa je tudi uspešna: odprla se ji je ena manjša vloga, zaradi katere se bo v New York najverjetneje vrnila že novembra.

Več o Zalini newyorški izkušnji si preberite v aktualni številki revije Story, kjer vas čakako tudi fotoutrinki z njenega osebnega arhiva.

Napisala Andreja Korenčan
Fotografije Primož Predalič

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story36/2014

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 36/2014

Story 36/2014, od 28. 08. 2014