Zala Djuric s TO opravo poskrbela, da so bile vse oči na rdeči preprogi uprte samo vanjo, videti je kot diva!

Zala Djuric s TO opravo poskrbela, da so bile vse oči na rdeči preprogi uprte samo vanjo, videti je kot diva! (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
24. 8. 2022

Te dni sta njena starša, igralka Tanja Ribič in Branko Đurić Đuro zagotovo izjemno ponosna.

Zala Djuric očitno suvereno stopa po igralskih stopinjah njenih staršev, saj se čedalje bolj uveljavlja v svetu filma. Pred kratkim se je na sarajevskem filmskem festivalu, ki je vedno odlično obiskan, udeležila premiere filma Šesti avtobus, v katerem je nastopila v glavni vlogi.

Tanja Ribič pokazala hlače z noro nizkim pasom in navdušila s trebuščkom

In kot se za glavno igralko spodobi, se je sprehodila po rdeči preprogi. Svojim sledilcem na Instagramu je ob tej priložnosti pokazala, kakšno opravo je izbrala. Lahko rečemo samo, da je bila elegantna in čudovita, polna mladostne energije. Šlo je za dvodelni komplet - hlače in top brez rokavov. Vse skupaj na prvi pogled deluje zelo preprosto, a Zala v tej opravi naravnost zažari!

Zagotovo k temu pripomore nevsakdanji črno-beli potisk, pa tudi elegantni natikači z visoko petko, ki jih je obula k vpadljivemu kompletu. Očitno je svojim sledilcem hotela pričarati delček sarajevskega vzdušja, saj je objavila več fotografij, ki so nastale v mestu (ogledate si jih lahko, če podrsate na levo). V vsakem primeru smo prepričani, da se je imela nadvse lepo in se je v Sarajevu počutila kot doma.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric)