Zala Djuric v kopalkah: Njene obline so videti tako osupljivo, da jih ne gre zamuditi

29. 9. 2023
Deli
Zala Djuric v kopalkah: Njene obline so videti tako osupljivo, da jih ne gre zamuditi (foto: https://www.instagram.com/zaladjuric/)
https://www.instagram.com/zaladjuric/

Igralka in pevka Zala Djuric je prava lepotica, ki obrača številne glave, še posebej v zapeljivih kopalkah.

Zalo Djuric smo v zadnjem času lahko občudovali v kar nekaj filmih, morda pa so si mnogi najbolj zapomnili film Dedek gre na jug. Film Dedek gre na jug v režiji Vincija Voguea Anžlovarja je zgodba o življenju, pričakovanjih in iskanju smisla. Je zgodba o prijateljstvu in ljubezni. Režiser ga je posnel 32 let po filmu Babica gre na jug. 

Bine Volčič zapušča POP TV in pojasnjuje zakaj je prišlo do tega in da je slovo zelo težko

Film spremlja pot dveh ostarelih glasbenikov, ki se poznata že vrsto let. Vlado v podobi Vlada Novaka se ne more sprijazniti s hudo boleznijo in umiranjem prijatelja, priznanega glasbenika Borisa, ki ga je odigral Boris Cavazza. Na skrivaj ga ugrabi iz bolnišnice in odpelje "na jug".

S svojim prastarim avtodomom se odpeljeta proti Srbiji, kjer bi se lahko znova srečal z dolgoletno, nikoli izsanjano ljubeznijo Nedo, ki jo je odigrala Ksenija Mišić. A načrt jima kmalu prekriža mlada Romka Esma v podobi Zale Đurić, pozneje pa še številni drugi, povsem nepričakovani in mestoma celo smrtno nevarni dogodki.

Mnogi so bili v tem filmu še posebej navdušeni nad mlado Zalo Djuric, ki je osupnila s svojo igro, obenem pa tudi s svojo prelestno podobo, ki je zares dih jemajoča. Njeni sledilci pa so najbolj veseli, ko jo lahko vidijo v kopalkah, v katerih je videti res noro lepo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric)

Številni njeni sledilci se tako še vedno zelo dobro spominjajo lepe Zale v črnih dvodelnih kopalkah, v katerih je bila videti kot prava morska sirena in mnogi se strinjajo, da je po mami Tanji Ribič podedovala ne samo talent, ampak tudi lepoto. Slika seveda pove več kot tisoč besed, zato se o tem lahko prepričate tudi na lastne oči.

Bonus video: Sam Garrett nam je v intervjuju odgovoril na nekaj vprašanj o glasbi, duhovnosti in podal navdihujoče sporočilo tistim, ki trenutno trpijo zaradi naravnih katastrof. 

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan