Zala Ribič Đurić: "V ljubezni nimam sreče"

1. 11. 2014 | Vir: Story
Deli
Zala Ribič Đurić (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

Čeprav je videti, da ima Zala Ribič Đurić vse: mladost, lepoto, talent in številne priložnosti, pa mlada pevka prizna, da nečesa nima - sreče v ljubezni. Čeprav je to prav nič ne moti, je bodoča maturantka romantične izkušnje razkrila v svoji najnovejši skladbi Kakav.

Zala ravno snema novo skladbo z ljubezensko tematiko, pri kateri je izhajala tudi iz lastnih izkušenj.

"To so med drugim malo moje izkušnje, seveda so v besedilu potencirane, malo pa se tudi zlažem, (smeh) da je pesem bolj pristna in zanimiva. Čeprav sem mlada in še ne iščem moža, lahko rečem, da za zdaj nimam ravno sreče v ljubezni. Bile so simpatije, a se iz tega ni razvilo nič resnega, očitno mi že ni bilo namenjeno. Danes ljudem primanjkuje čustev, vsi delujejo nekoliko apatično. Sama sem čustvena, predvsem pa se mi v odnosih ne da igrati. Ko me bo nekdo sprejel takšno, kot sem, se bo verjetno razvilo kaj več kot le simpatija. O pravi ljubezni za zdaj še ne morem govoriti, a mi zaradi tega prav nič ne manjka," pravi Zala, ki je ta teden dobro zavihala rokave, saj se prav kmalu odpravlja v Avstralijo.

V deželo valov, koal in večnega poletja bo odpotovala z družino, kjer si bodo privoščili deloven dopust.

"Oči bo imel nekaj nastopov, in ker tam živi veliko Slovencev, so si zaželeli, da bi kaj zapeli tudi midve z mami. Tako bodo v moji prtljagi tudi matrice in kitara, prosti čas pa bom preživela na valovih," nam je zaupala mladenka, ki se na dvotedenskih počitnicah z družino, pridružila se jim bo tudi najmlajša Ela, želi naučiti tudi deskati.

Sicer pa je Zala v oktobru upihnila 18. svečko in tako še uradno vstopila v svet odraslih, kako je uspela zabava za njen rojstni dan, si lahko preberete TUKAJ.

Nova Story že v prodaji

Story Story 44/2014

Story Story 44/2014, od 23. 10. 2014