Zala Đurić: Zvezdništvo ima v krvi

17. 4. 2010 | Vir: Story
Deli
O tem, da deklici ne bi uspelo, pravzaprav ne dvomimo.

“Zelo uživam, kadar imam priložnost, da obiščem kakšno snemanje, saj se bom verjetno tudi sama ukvarjala s tem poklicem kot moji starši, čeprav me oči vedno poskuša prepričati, da to ni dober poklic,” nam je z nasmeškom povedala Zala.

Zala je Đura opazovala pri delu že med snemanji Naše male klinike. Prav takrat je ugotovila, da ji je režisersko delo zanimivo. Seveda pa je bila še posebej zadovoljna, ko je lahko šla z Đurom na snemanje filma Triaža, saj je tako lahko spoznala, kako stvari potekajo, kadar gre za svetovno velik projekt s svetovnimi zvezdniki. Đuro je vedno poudarjal, da izbira projekte, pri katerih ni veliko ločen od družine oziroma ga družina spremlja. Tako sta na primer s Tanjo skupaj snemala italijanski film v Sankt Peterburgu, ker pa je imela Zala počitnice prav med snemanjem Triaže, ga je seveda spremljala ona.

“Na snemanju Triaže v Španiji sem bila nekaj časa z očijem v Alikenteu. Že opazovati, kako so snemali, je bilo zelo zanimivo, še bolj pa je bilo zabavno po snemanju, saj smo z ekipo uživali v tapasih (tipičnih španskih manjših prigrizkih, o. p.). Colin je bil na dieti, medtem ko smo se mi ‘basali’ z izvrstno hrano,” nam je v smehu povedala Zala, na katero je Colin naredil vtis predvsem zato, ker ni bil tipično zvezdniški, ampak prijazen in dostopen.

Glede na to, da je Zala že pokazala izjemen talent pri sinhronizaciji (navsezadnje je stroga Disneyjeva žirija zavrnila cel kup naših znanih igralskih imen in se samo po posnetku odločila za Zalo, potem pa jih je šokirala informacija, da v resnici ne gre za študirano igralko, ampak za deklico!), ne dvomimo, da bo tudi sama nekoč prepoznavna po svojem umetniškem delu. Kajti Zala se že zdaj zaveda, da mora poleg talenta, ki ji je bil položen v zibko, predvsem pridno delati.

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave