Zaljubljena Lili Žagar in Marko Potrč, fotografije, ki je povedo več kot tisoč besed

Zaljubljena Lili Žagar in Marko Potrč, fotografije, ki je povedo več kot tisoč besed (foto: Dejan Nikolic) Dejan Nikolic
3. 5. 2021

Lili Žagar in Marko Potrč sta že leta srečna v objemu drug drugega in zdi se, da je njuna sreča danes popolna.

"Bila sva mlada, sveže zaljubljena, oba sva vodila isto oddajo in prav zato skrivala tisto, iz česar je kasneje nastala najina družina. Nisva želela, da to, kar sva imela, izpade v napačni luči. In to skrivanje je imelo poseben čar. Bilo je leto 2007. Te fotke so torej nastale v času, ko smo še (nekateri) dali razvit fotografije. Da, selfija sva naredila že z old school fotoaparatom. Ampak takrat samo za naju. Našel sem jih včeraj med generalnim čiščenjem predalov. Sedel sem in jih nekaj časa gledal. Potem sem pospravljal naprej in jih kasneje šel še enkrat gledat. In gledam jih zdaj. Lepo se imava. No, danes moram reči “lepo se imamo”. Seveda ni vedno easy, ampak mislim, da tako izgleda sreča," je voditelj Marko Potrč zapisal ob starih fotografijah, ki so nastale povsem na začetku njunega razmerja, ko so za njuno mlado ljubezen vedeli le redki.

Danes je imata ljubko družino in vsak svojo uspešno kariero in sta na slovenski medijski sceni prav gotovo eden izmed najlepših parov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Potrč (@markopotrc)