Žan Cvet & Miha Dragoš: Zaželena po vsem svetu

Vir: Nova
10. 1. 2012

Mister International Slovenije Žan Cvet in mister Universe Slovenije Miha Dragoš sta pripravljena na odhod, o katerem sta dolga leta le sanjala.

Izvedeli smo, da sta se po tem, ko je nekdanji mister Peter Klinc že odšel na Daljni vzhod, kjer služi kruh kot maneken, tudi Žan in Miha odločila za podobno pot. Oba sta med prazniki namreč podpisala pogodbo z eno od najbolj cenjenih modnih agencij v Milanu, Urban Management.

Miha odhaja v italijansko modno prestolnico že prve dni tega leta, Žan pa se bo tja odpravil malce pozneje, saj se bo najprej spočil po svetovnem izboru na Tajskem, kjer je dosegel osmo mesto. Kot zanimivost dodajmo, da je Žan pred dnevi izvedel še eno pomembno informacijo za dodatno motivacijo. Slednjo mu je vlila objava lestvice najlepših fantov letošnjih treh najbolj pomembnih svetovih izborov, Mister Universe, Mister International in Menhunt International. Žan se je v konkurenci 150 tekmovalcev uvrstil na sanjsko drugo mesto. Prehitel ga je le Brazilec, ki se na drugem tekmovanju ni uvrstil niti med 15 najlepših.