Žan Košir si želi prihodnost ustvariti tudi v podjetništvu

Žan Košir si želi prihodnost ustvariti tudi v podjetništvu (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Nova
3. 4. 2018

Slovenski deskar Žan Košir, ki nas je na zadnjih olimpijskih igrah razveselil z bronom, je postal očka, kmalu po prihodu iz Južne Koreje sta se namreč z dekletom razveselila naraščaja.

Njuno stanovanje je napolnil otroški jok, Žan pa je pri 33 letih postal očka. Po težki poškodbi in obdobju, v katerem je bil nekako odrinjen na rob slovenskega medijskega prostora, se je Žan vrnil v velikem slogu, leto 2018 mu bo tako brez dvoma, če gre soditi po začetku, pisano na kožo.

Po bronastem odličju ga je razveselil še sinček. Žan je sicer nedavno priznal, da se ne spogleduje le s športom, temveč si želi ustvariti prihodnost tudi v podjetništvu, s čimer bi svoji mladi družinici zagotovil lepo življenje. Venomer išče nove izzive in uspehe, ob tem pa si želi tudi ustaliti se. Rad bi se posvetil povsem običajnemu družinskemu življenju, v prihodnosti pa si želi ustvariti tudi lastno hišico, v kateri bi lahko vzgajal otroke.

Če bodo ti stopili po njegovih stopnjah, sam je desko prvič dobil pri starosti 12 let, lahko pričakujemo nove deskarske talente. Žan je namreč že kot otrok pokazal velik talent za šport, v katerem še danes blesti na belih strminah. Vsekakor mu želimo, da bo tako uspešen tudi na očetovski poti.

Besedilo: Maja Muhič // Foto: Goran Antley, Igor Zaplatil

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri