Žan Papič: Z največ 'všečki' v finale

Vir: Nova
1. 3. 2011

Še enega finalista SUKL Žana Papiča so v stand up vode pripeljale zelo dolge počitnice po končani maturi. Ker je bil vedno za šale, je bil tudi za to, da se prijavi na izbor Koloseja ter Špas Teatra pod medijskim pokroviteljstvom založniške hiše Adria Media Ljubljana.

»Moram priznati, da se na finalni nastop še ne pripravljam. Kaj bom pripravil, še ne vem. Čakam na psihološki pritisk, ki bo prišel takrat,« pravi Žan, ki se do neke mere strinja tudi s tem, da je stand up komik najbolj zabaven, če se dela norca iz samega sebe.

»Tako te občinstvo hitreje sprejme, kot če na odru povzdiguješ samega sebe in hočeš biti več od gledalcev – tega ne marajo. Ko beseda nanese na tujino, Papič priznava, da tuje stand up komedije ne spremlja ravno, vseeno pa med svoje vzornike šteje Dylana Morana, ker ima dobre šale, je zelo nepredvidljiv in ima zanimiv pristop ter komunikacijo z občinstvom. Za Žanom Papičem, Huseinom Šakanovićem in Alešem Liscem bomo kmalu dobili nove tri finaliste. Sodeč po prvem predizboru, se obeta še bolj polna Arena vseh, željnih dobrega stand up Večera.

V četrtek, 3. marca, ob 20. uri vabljeni v Areno play&party na nov predizbor in salve smeha skupaj z gostiteljem Vidom Valičem! Vstop je prost!

In ne pozabi! Bitka za nove, sveže obraze še vedno poteka!


Pravila igre:


1. Najprej klik in 'lajk' na spletni strani www.facebook.com/StandUpKomikLeta.

2. Posnemi svoj nastop v dolžini 2 minut. Lahko s čimerkoli, samo da vključuje pojem snemanja v sliki in zvoku.

3. Video naloži na portal YouTube, njegov link pa objavi na zidu uradne Facebookove strani Stand Up Komik Leta.

Posnetek z največ 'všečki' na Facebooku avtomatsko potuje v polfinale, preostalih 9 kandidatov pa bo izbrala žirija. Prijave za zadnji predizbor, ki bo aprila, se iztečejo 20. marca ob polnoči.

Priporočamo