Žan, Tomaš in Blaž (Gostilna išče šefa): Njihovi decembrski načrti

Žan, Tomaš in Blaž (Gostilna išče šefa): Njihovi decembrski načrti (foto: Pop Tv) Pop Tv
Vir: Nova
21. 12. 2015

Ta konec tedna smo za seboj pustili vse velike resničnostne šove te sezone. In ker smo ravno v vročici veselega decembra, smo še zadnje tri tekmovalce povprašali, kako bodo užili prve dni na svobodi. 

Žan Tominšek

Najmlajši tekmovalec je med vsemi najbolj zaljubljen. "Takoj ko bom zapustil Pop TV, se bom odpeljal do dekleta, ker sem tu opazil, kako veliko mi pomeni in da jo res močno pogrešam. Sicer pa želim te dni preživeti v družinskem krogu," nam je povedal Žan in dodal, da bo letošnji december tudi zanj drugačen. "Navadno sem v družinskem krogu preživel le božični večer, ker smo s prijatelji veliko žurirali. Tokrat pa mislim, da želim svoj čas preživeti res z najbližjimi prijatelji, družino in seveda s svojim dekletom," še dodaja 19-letnik. Sicer pa se je na njegovem seznamu božičnih želja tokrat znašla prav posebna želja, saj si simpatični Žan želi priložnosti v kuhinji Andreja Kuharja.

Blaž Kostanjšek

In čeprav se Blaž s profesionalnim kuhanjem ukvarja že kar nekaj časa, nam je 22-letni Celjan priznal, da bo tokratni december zanj veliko bolj umirjen. "Želim uživati v decembrskem vzdušju. Navadno je bilo decembra vedno zelo delovno, ampak mislim, da bo letos drugače. Sicer pa se želim tudi kar hitro vrniti na delovno mesto, bomo videli, koliko časa mi bo všeč počitek," nam je povedal Blaž, ki je v Gostilni svojo strast do kuhe še okrepil. "Za novo leto imam eno veliko željo, in sicer, da bi na Finskem obiskal šefa Sasuja Laukonena. Za zdaj še čakam na njegov kontakt, ni še nič zmenjeno, upam pa, da kmalu bo," nam je še povedal Blaž. 

Tomaš Javurek

V minulih treh mesecih smo utegnili spoznati več različnih Tomašev. Ta, ki je tokrat odšel domov, si je želel veliko miru, kot nam je povedal, pa bo od vsega najmanj pogrešal prisotnost kamer. "Zdaj hočem biti z družino. Doma me čakata punca in njena hčerka in želim se vrniti v tisti družinski ritem, kot smo ga imeli pred mojim odhodom," nam je povedal Tomaš in dodal, da je njegova velika želja tudi, da bi čim prej lahko videl svoja dvomesečna nečaka, saj ju še ni. Podobno kot Blaž tudi Tomaš upa, da se bo tega decembra lahko izognil delu na božični in silvestrov večer, v novem letu pa si želi sreče in zdravja. 

Priporočamo