Žana Povše: Kdo zdaj tukaj laže?

Žana zatrjuje, da ima doma pogodbo za snemanje in da ima v rokah tudi scenarij za film Havana Heat. Se je zlagala ali je le preveč verjela? (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Govori.se
8. 3. 2011

Po že dobrih deset dni trajajoči kalvariji z zgodbo Žane Povše, ki naj bi dobila preko dveh profilov na portalu Facebook pondubo za delo v Hollywoodu smo na Govori.se prišli zgodbi do dna.

Žana je pred časom enemu od slovenskih časopisov precej nespametno zaupala zgodbo o tem, kako je preko portala Facebook spoznala ameriškega igralca Wesleya Snipesa in manj znanega igralca z latisnkimi koreninami Raula Julia Levya. Kaj kmalu pa se je vnel "boj" med mediji, ki smo ves čas ugotavljali, da sta ustvarjena Facebook profila verjetno lažna in Žano, ki vsaj po njenem Facebook profilu sodeč, še vedno verjame, da bo potovala v Hollywood. A tu je dokaz, ki sam po sebi kliče po tem, da Žani Povše lahko sporočimo: Žana, motiš se!

Po tem, ko so v petek v reviji Story že zapisali, da so v Ameriki zanikali, da Žano sploh poznajo smo s strani produkcijske hiše, ki snema film Havana Heat zahtevali uraden odgovor in ga tudi dobili. Predsednik uprave Tyrona Entertainment Group James Ordonez nam je v sporočilu namenjenemu objavi zapisal: "Produkcijska hiša Tyrona, ki stoji za filmom Havana Heat kategorično zanika, da bi kadarkoli kontaktirali gospo Žano Povše na kakeršenkoli način. Ne vem kdo je gospa Povše. Z nami NIMA pogodbe za film Havana Heat in ji tudi ni bila nikoli ponujena nobena vloga v tem filmu. Vsaka drugačna trditev je neresnica," je še zapisano v sporočilu, katerega faksimile si lahko ogledate na naši spletni strani ob tem članku, original pa hranimo v uredništvu.

Od filmske vloge v filmu Havana Heat tako kot vse kaže ne bo nič, a Žana Povše, nekoč celo Playboyeva razgaljenka, ki je še pred dvema dnevoma ponovno preko Facebooka komunicirala z nekom, ki naj bi bil Raul Julia Levy (posnetek njenega pogovora lahko tudi vidite med slikami ob tem članku) pa je po komunikaciji sodeč še vedno prepričana v nasprotno, saj ji omenjena oseba zatrjuje, da bo še velika zvezda, ona pa le prijazno odgovarja. Kaj pa mislite vi?

Priporočamo