Žana Povše: V Hollywoodu je ne poznajo

Vir: Story
6. 3. 2011

Pred časom so se v medijih pojavile informacije, da naj bi slovenska pevka Žana Povše dobila bajno ponudbo iz Hollywooda, da naj bi bila v zvezi z največjimi zvezdniki ameriške filmske produkcije in da naj bi zaigrala v kar dveh filmih ob najbolj zvenečih imenih, ki jih poznamo v filmski industriji. A kmalu se je zgodba o uspehu spremenila v zgodbo zapletanj in navzkrižnih dejstev.

Žani naj bi pred časom na portalu Facebook, kjer kar mrgoli lažnih profilov (celo slovenskih zvezdnikov), pisal znan filmski igralec Wesley Snipes. Že to, da je Snipes trenutno v zaporu McKean v ameriški Pensilvaniji, kjer prestaja kazen zaradi utaje davkov, bi lahko bil za očitno nič hudega slutečo Žano prvi znak, da nekaj ni v redu.

A Žana naj bi povabilo za prijateljstvo s Snipesom dobila prek manj znanega filmskega producenta in igralca Raula Julia-Levyja, ki v preteklosti, vsaj po ‘bibliji’ filmskega sveta na spletu, spletnem portalu IMDB, ni zabeležil večjih uspehov. Mehiški igralec, producent in filantrop Julia-Levy je namreč nastopil le kot igralec v nekaj televizijskih filmih in manjših serijah, naši pevki pa naj bi ponujal snemanje kar dveh velikanskih filmskih projektov, v katerih naj bi Žana zaigrala poleg največjih imen Hollywooda.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story