Žana Povše: »Vlogo v Hollywoodu bom dobila!«

Vir: Nova
21. 3. 2011

Z eno samo izjavo, češ da gre snemat v Hollywood, je pevka Žana Povše popolnoma minirala slovenski medijski prostor. Njeni telefoni so pregoreli, število šal na njen račun pa se množi, kot bi se parili morski prašički. In kar jo je najbolj zabolelo in šokiralo: ljudje so jo imeli skoraj za noro.

A Žana se je kmalu zavila v tišino in se odločila, da izjav ne bo dajala. Na enem od portalov ji je kožo poskušal reševati igralec Raul Julia-Levy, ki je prek spletne kamere odgovoril na nekaj vprašanj o Žanini karieri.

Ponudba in vloga

Mi smo se odločili, da pobaramo kar na vrhu. Glavni producent v podjetju Tayrona Entertainment Group James Ordonez, ki stoji za filmom Havana Heat, v katerem naj bi igrala tudi Žana, pravi: »Gospo Povše smo spoznali prek Raula Julia-Levyja pred dobrim tednom dni. Po zaslugi njegove predstavitve smo spoznali številne talente gospe Povše. Ponudili smo ji avdicijo pri režiserju za vlogo v omenjenem filmu in o njej kot igralki v filmu tudi razmislili.« Izjava je tehtnico tako seveda prevesila na Žanino stran.

Priporočamo