Zapeljiva Brigita Šuler v kopalkah osvaja Jadransko obalo

Zapeljiva Brigita Šuler v kopalkah osvaja Jadransko obalo (foto: Osebni album) Osebni album
19. 7. 2019

Prikupna Brežičanka Brigita Šuler poleti najraje dopustuje, kot mnogi znani obrazi, nekje ob morju, "kjer ne sme manjkati hladna pijača, napihljive blazine za v vodo in seveda dobra družba".

Kljub temu, da je glasbenica s svojimi obveznosti precej zasedena, pri oddihu ostaja skromna. "Sprošča me že sam pogled na modro morje, sprošča me plavanje v toplem morju, vožnja na blazini, osvežilni poletni koktaili, sprehod po polni morski promenadi, dober koncert," pripoveduje Šulerjeva, ki nam še zaupa, da ta letni čas deluje nanjo sproščujoče. "Se mi zdi, da smo v tem obdobju vsi bolj sproščeni, se radi zabavamo in imamo več časa ter priložnosti za druženje. Tudi poletne nastope na odprtem zaradi prijetnih temperatur in sproščene publike naravnost obožujem."

A vroče poletje ima pri Brigiti tudi nekaj slabosti. "Zadnja leta imam kar nekaj težav z alergijami, med drugim tudi na sonce. Zato moram biti zelo previdna in se sončnim žarkom pravočasno skriti. V bistvu se držim kar v senci in uporabljam zgolj preverjeno dobre sončne kreme za kožo nagnjeno alergiji. Tudi brez tablet za alergijo ponavadi ne morem preživeti dopusta, a me te težavice še vedno ne odvrnejo od silne želje po dopustovanju na morju," je zaključila prikupna pevka, ki pa se - kadar ni na morju - rada hladi ali v mestnem parku ali pa s prehodom v gozdu.

Priporočamo