Zapeljiva Indira Ekić razkrila, kje ona najde srečo, pri tem je bila podobna pravi divi

Zapeljiva Indira Ekić razkrila, kje ona najde srečo, pri tem je bila podobna pravi divi (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
16. 8. 2021

V obleki na naramnice, ki poudari njen bujni dekolte, je bila videti kot iz pravljice, še posebej zaradi čudovite narave, ki jo obkroža.

Indira Ekić, ki je dosegla zavidanja vreden uspeh v šovu The Biggest Loser, dobro ve, kje se skriva sreča. "Srečo najdemo v malih stvareh. Poskusi! Sama si čist neplanirano vzamem čas zase, pustim telefon doma, vzamem dekico in košaro mojih najljubših prigrizkov in samo uživam v tišini, družbo mi delajo ptički in sonček. Če imam srečo, se mi pridruži še Matic in dan je popoln," je zapisala ob nadvse romantičnem prizoru.

To sama dobro ve, saj je prestala marsikatero življenjsko preizkušnjo, kar ji pride še kako prav na njeni poti. Zdaj je uspešna vplivnica, mojstrica make-upa in oseba, po kateri se zgledujejo številna mlada dekleta. Sama se še kako zaveda, kakšno odgovornost nosi, zato skuša svojim sledilkam predati spoznanje o tem, kako pomembna je skrb zase - ne samo za zunanjost, predvsem za notranjost.

Zato se sama kdaj pa kdaj prepusti trenutkom, ki so namenjeni zgolj temu, da pobožajo njeno dušo, in se poda v naravo z osebo, ki ji pomeni največ, z njenim partnerjem Maticom. Če pa ob tem nastane še kakšen lep prizor, ki je prava paša za oči, pa toliko boljše, kajne? Brez dvoma sta si oba sredi narave nabrala novih moči za poslovne in življenjske podvige - tako spočita bosta kos marsikateri oviri, ki jo prinese življenje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic)