Zaradi praznikov je Story izšla že dan prej! Preverite, zakaj jo hočete imeti!

23. 12. 2015

Nova Story, ki je v luči velikega družinskega praznika izšla dan prej, da boste v njenih zgodbah lahko uživali dan dlje, tokrat v središče pozornosti postavlja družino Mance in Benjamina Izmajlova, ki sta prepričana, da je božič šele z otrokoma dobil svoj pravi čar.

V novi Story, ki je tokrat še posebno praznično razpoložena, saj svoje bralce obdaruje s kar 14 darili slovenskih ustvarjalcev, prinaša obilico zanimivih branj. Med drugim boste v njej našli tudi prlogi Obdarovanje in Sodobna mama, zgodbe, ki vas bodo tokrat najbolj zanimale, pa so:

  • Natalija Verboten bo za božič pela z otroki. Oba njena sinova sta danes že prava zaveznika, med bratcema pa se je praktično v trenutku razvila prav posebna ljubezen.
  • Tomaž Ahačič je končal kemoterapije in obsevanja. Iz hvaležnosti za vso pomoč, ki jo je bil deležen v zadnjih tednih, je zdaj odločen, da bo tudi sam pomagal rakavim bolnikom.
  • In pa seveda: z Ano in Igorjem Višnjarjem boste spoznali zdravnika v precej nenavadni zgodbi, t.j. modni zgodbi.

Story, ki ji znani zaupajo več, že na prodajnih mestih po Sloveniji. Zaradi praznikov bo tudi Story prihodnjega tedna pri vas že v sredo, ne šele v četrtek.

VESEL BOŽIČ!