Zaradi Šanajine bolezni Rebeka Dremelj prekinila počitnice

Zaradi Šanajine bolezni Rebeka Dremelj prekinila počitnice (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
2. 7. 2018

Plesni šov se je zaključil in Rebeka Dremelj si je nekoliko oddahnila, čeprav jo je vrtinec dogodkov že ujel. Od nove pričeske do prekinjenih počitnic v Italiji, dobrodelnih tekov in snemanja spota Rebeka znova lovi ihto vsakodnevnega dogajanja.

Te dni je znova polno zaposlena, čeprav si je mislila, da se bo njen urnik po šovu Zvezde plešejo nekoliko umiril. Pred kratkim se je odzvala povabilu na dobrodelni tek, kjer sta ji družbo delali hčerkici in njen pet let starejši brat David.

Rebeka Davida sicer ni nikoli izpostavljala, le dejala, da se ves čas odlično razumeta. David je namreč menedžer skupine Adidas Group za Slovenijo, ki je na dobrodelnem teku tudi sodelovala. Rebeka si je po zaključku šova želela vzeti tudi nekaj časa za svojo družino, zato so za nekaj dni načrtovali izlet na Gardsko jezero. A se je po enem dnevu zgodba zaključila, saj je njena Šajana zbolela.

Rebeka Dremelj: Prekinjene  počitnice

"Odšli smo na oddih, ko so se načrti zaradi viroze izjalovili. To je bila zdaj že druga podobna situacija. Najprej pozimi nismo šli na smučanje, ker nam je zbolela Sia, zdaj pa smo oddih po enem dnevu zaključili, ker je zbolela še Šajana. Po vsem tem upamo, da nam uspe izkoristiti vsaj poletni dopust," še pove Rebeka.

Od Gardskega jezera tako družinica ni imela prav veliko, je pa Rebeka prišla na svoj račun v Portorožu, kjer sta nedavno z Wernerjem posnela nov videospot za pesem Pss pss. "Pridružila se nam je velika ekipa iz šova Zvezde plešejo in mislim, da smo vsi podoživeli otroški duh in se spominjali norih dogodivščin iz mladosti, ko smo se podili po zabaviščnih parkih. Vožnja na vrtiljakih nam je po žilah pognala adrenalin, pri vožnji z avtomobilčki pa smo resnično uživali, otroška razposajenost je prišla na plano in res smo si dali duška. Mislim, da nam je uspelo pričarati zabaven, navihan in nepozaben dan. Končni rezultat pa bo zagotovo viden tudi v pesmi," je še povedala Rebeka.

Foto: Primož Predalič, osebni arhiv

Priporočamo