Zaradi te fotografije je Tina Maze dvignila veliko prahu, skoraj vsi so jo želeli videti!

5. 6. 2023
Deli
Zaradi te fotografije je Tina Maze dvignila veliko prahu, skoraj vsi so jo želeli videti! (foto: Arhiv)
Arhiv

Ste vi že videli to fotografijo Tine Maze? Res se jo splača pogledati.

Tina Maze, nekdanja uspešna alpska smučarka, je že nekaj časa v športnem pokoju, vendar še vedno ohranja neverjetno formo in izjemno postavo, ki navdušuje na vsakem trenutku. Kljub temu, da se je umaknila s smučišč, Tina ostaja izjemno aktivna in predana zdravemu načinu življenja, smuča pa zdaj za svojo zabavo in ko pridejo sponzorske obveznosti.

Njena strast do športa je očitna tudi v njenem poletnem življenju. Ko pride poletje, Tina komaj čaka nove dogodivščine na morju in preživljanje časa z družino. Svojo aktivnost je prenesla iz snežnih strmin na sončne plaže, kjer se lahko sprosti, uživa v naravi in ohranja svojo neverjetno postavo.

Tina se pogosto pojavlja v športnem topu, ki ji odlično pristaja in poudarja njeno atletsko postavo. TTako je bilo tudi nedavno, ko je v rumenem topu vse okoli sebe povsem osupnila, fotografijo pa so njeni sledilci nagradili s pohvalami in seveda občudovanjem. Njena dobra forma in vitkost so rezultat let trdega dela in discipline, ki ju je vložila v svojo športno kariero. Kljub temu, da je za njo obdobje tekmovanj minilo, je Tina ostala zvesta svojemu življenjskemu slogu, ki vključuje redno vadbo in zdravo prehrano.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)

Poleg ohranjanja telesne kondicije pa Tina v športnem pokoju obožuje čas, ki ga preživi z družino. Po napornih letih športne kariere je sedaj priložnost, da si vzame čas zase in uživa v družbi svojih najbližjih. Poleti se rada odpravi na morje, kjer se lahko sprosti, si napolni baterije in si ustvari nepozabne spomine s svojo družino.

Tina Maze je ikona moči, vztrajnosti in discipline. Njena postava je še vedno v odlični formi, kar priča o njeni predanosti zdravemu življenjskemu slogu. Njen zgled in ljubezen do športa navdihujejo mnoge, saj kaže, da je aktivno in zdravo življenje ključno za ohranjanje telesne in duševne vitalnosti.

Ne glede na to, kaj prinese prihodnost, bo Tina še naprej navdihovala ljudi s svojo vztrajnostjo, strastjo in izjemno formo.

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.