Zaradi tega se izbranec Tanje Žagar občasno lahko počuti ogrožen, to je vse kar vemo

Zaradi tega se izbranec Tanje Žagar občasno lahko počuti ogrožen, to je vse kar vemo (foto: Lidija Mataja) Lidija Mataja
4. 7. 2022

Tanja Žagar in Miki Šarac sta že leta v srečnem razmerju, zvezde pa kažejo, da je njun odnos trden in prijeten.

"Njegovo Sonce tvori trikotnik z njenim Saturnom v tehtnici, kar ustvarja trezen in razumen odnos. Tanja, ki uporablja zaščito in občutek modrosti, pomaga Mikiju uresničiti njegove potenciale. Cilji, ideali in sposobnost črpanja iz preteklost ju vedno povezujejo. Odnos je osredotočen na oba, saj je Tanja pripravljena Mikiju podzavestno dodeliti preudarnost in modrost, ki ju je pridobila od njenega očeta.

Njegov Merkur v raku tvori konjunkcijo z njenim Soncem v raku, kar nakazuje, da je Tanja v odnosu prevladujoča sila. Miki se lahko na trenutke počuti ogrožen, ker se boji, da se bo spustil v podrejeno vlogo. Veliko se lahko nauči od nje, ker jo ceni ne zaradi spolnosti, temveč zaradi njenega duševnega potenciala. Spodbudila ga bo s toplino in optimizmom, kar jima bo pomagalo razviti prijeten odnos.

Njegova Venera v raku tvori kvadrat z njenim Plutonom v tehtnici, kar pomeni, da lahko mehka in ljubeča Tanjina narava naleti na grobe podzavestne impulze Mikija, ko ni zadovoljen s sabo. Tako lahko ogrozi njegov občutek zaupanja. Ta vpliv povečuje spolno privlačnost, vendar je za Mikija povezan s preveč notranjih konfliktov, kar mu Tanja pomaga spremeniti in z njeno pomočjo lahko postane bolj energičen in manj občutljiv."

Vir: Horoskop.si