ZATO je postava pevke Lee Sirk, mamice treh otrok, tako čvrsta in vitka, razkrila je svojo skrivnost

ZATO je postava pevke Lee Sirk, mamice treh otrok, tako čvrsta in vitka, razkrila je svojo skrivnost (foto: Lea Sirk Press) Lea Sirk Press
7. 12. 2022

Pred dobrim letom je postavna pevka tretjič postala mamica, rodila je sinčka Taia.

Lea Sirk dobro ve, da so edina stalnica v življenju spremembe. To je sama pred kratkim pokazala s spremenjeno barvo las, preobrazila se je namreč v temnolasko in navdušila številne, saj ji tako pričeska kot barva izjemno lepo pristojita. No, zdaj je njen najmlajši otrok že dopolnil leto dni, sama pa je v vrhunski formi!

Preberite še: Natalija Verboten z visokim razporkom pustila brez besed, vsi so gledali samo v njene dolge noge

Številni so se že lani spraševali, kako je mogoče, da je tako hitro po porodu izgubila nosečniške kilograme in je bila že zelo kmalu videti tako kot prej. Seveda so k temu pripomogli geni, a zdaj je pokazala, kako skrbi za svojo zavidanja vredno postavo in fizično kondicijo.

Redno obiskuje fitnes, kjer naporno trenira, tako da njena čvrsta postava res ni naključje. V kombinaciji z ustrezno prehrano se ji vse skupaj še kako obrestuje, tako na počutju kot pri videzu. Sama se zaveda, da je ohranjanje dobrega zdravja na prvem mestu - in s fizično aktivnostjo je to zagotovo precej lažje. Naša pevka je vzor za številne druge, saj s svojimi objavami marsikoga vzpodbudi vsaj k razmisleku o vadbi.

Zimski meseci so tisti, ko marsikdo več časa preživi doma, saj vreme ni vedno prijazno za pohajkovanje po naravi. A kljub temu je treba gibanje nekako vključiti v svoj vsakdan in ga nikakor ne zanemariti. Včasih je potrebno res malo, kajne? Morda taka vzpodbuda, kot jo je pokazala postavna Lea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Sirk (@leasirk)