Zavidanja vredni čevlji Anamarie Goltes: Tako omaro bi si želela vsaka, saj ima prave za vsako priložnost!

7. 10. 2021
Deli
Zavidanja vredni čevlji Anamarie Goltes: Tako omaro bi si želela vsaka, saj ima prave za vsako priložnost! (foto: Profimedia)
Profimedia

Dekle našega košarkarskega asa Luke Dončića je prava modna vplivnica, njen enkratni slog oponašajo številne mladenke, ki jo naravnost občudujejo.

Anamaria Goltes ima fantastičen občutek za modne trende, saj so kosi, ki jih izbere zase ter stilira tako, da združi tudi na videz nezdružljivo, preprosto fantastični. Nič drugače ni, ko gre za čevlje - večkrat je pokazala, da je njena garderobna omara polna takih čevljev, ki bi si jih želela marsikatera.

Čudovite so! Pajkice, ki jih nosi Hajdi Korošec Jazbinšek, boste hotele imeti tudi ve!

Pred kratkim je zbirko dopolnila s fantastičnimi črnimi, lakastimi salonarji z nadvse zanimivimi zlatimi petkami, ki so oblikovane kot logotip modne hiše Yves Saint Laurent in so res nekaj izjemnega.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N A M A R I A (@anamariagoltes)

Sama se enako dobro znajde tako v supergah kot v elegantnih čevljih, ki jih očitno ima kar precej, saj je pred časom objavila simpatični posnetek, na kateri lahko občudujemo njeno elegantno hojo v visokih petkah. Tega ne zna vsaka, se vam ne zdi? V vsakem primeru je njen okus vreden občudovanja in posnemanja!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N A M A R I A (@anamariagoltes)