Zdaj je jasno, kako razkošno obleko je na Ligi prvakov nosila Tina Gaber in tukaj so vse podrobnosti

12. 6. 2023
Deli
Zdaj je jasno, kako razkošno obleko je na Ligi prvakov nosila Tina Gaber in tukaj so vse podrobnosti (foto: Borut Živulovič/BOBO)
Borut Živulovič/BOBO

Manekenka Tina Gaber je imela letos ta privilegij, da si je nogometno Ligo prvakov lahko v živo ogledala v Istanbulu in mnogi so bili navdušeni nad njeno modno kombinacijo, ki jo je izbrala za to priložnost.

Manekenka Tina Gaber in njen srčni izbranec, predsednik vlade Robert Golob, sta letos skupaj doživela nepozabno izkušnjo, saj sta si ogledala finale nogometne Lige prvakov v Istanbulu. Vendar pa je na tem dogodku v ospredje stopila Tinina obleka, ki je očarala mnoge in bo zagotovo številnim ostala v spominu še dolgo časa. Tina je zablestela v čudoviti zeleni obleki, ki je bila prekrita z bleščicami, in za njeno elegantno podobo je tudi tokrat poskrbela modna stilistka Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy.

Tinina izbira obleke je bila popolnoma usklajena s priložnostjo. Zelena barva je bila čudovito izbrana, saj je poudarjala Tinino polt in ji dodajala sijaj. Bleščice na obleki so ustvarjale čaroben sijaj, ki je pritegnil vse poglede. Obleka je bila oblikovana na način, ki je poudarjal Tinino postavo in ji dajal samozavesten videz.

Navdušenje nad Tinino obleko ni ostalo neopaženo. Njena sestra Urša Gaber je na družbenih omrežjih zapisala: "Kako si lepa." To jasno kaže, kako očarana je bila nad izgledom svoje sestre. Tudi Nika Urbas ni skoparila s presežniki in je Tinino podobo opisala kot "prekrasno".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Tina Gaber je znana po svojem izjemnem modnem okusu in sposobnosti, da izbere popolno obleko za vsako priložnost. Tokratna izbira je bila brez dvoma odlična, saj je izstopala in pritegnila pozornost vseh navzočih. Njen stil je brezčasen, a hkrati sledi aktualnim trendom, kar jo uvršča med najbolj zanimive modne stile, ki jih lahko opazujemo v zadnjem času.

Poleg odličnega izbora obleke je treba omeniti tudi usklajenost Tininega videza s stilom njenega srčnega izbranca, Roberta Goloba. Njuna kombinacija je bila popolnoma usklajena in tako sta tvorila edinstven par, ki je izžareval eleganco in prefinjenost.

Tinina strast do mode je očitna, saj je vedno do potankosti urejena in se zaveda moči oblačenja. Njen izgled na finalu nogometne Lige prvakov je še en dokaz njenega izjemnega stila. S svojimi modnimi izbirami navdihuje številne ženske in jim daje ideje za številne modne kombinacije.

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.