Zdaj je jasno, kam se Saša Lendero in Miha Hercog odpravljata na medeni mesec

Zdaj je jasno, kam se Saša Lendero in Miha Hercog odpravljata na medeni mesec (foto: Arhiv) Arhiv
6. 7. 2021

Saša Lendero in Miha Hercog sta se nedavno poročila, seveda pa zdaj vse zanima, kam se zaljubljenca odpravljata na medeni mesec.

"Letos je bilo, kar zadeva delo, precej naporno leto, tako da je vse, kar si želim, pobeg od interneta in javnih obveznosti. Čudovito bo, če nam bo uspelo priti do Mihovih staršev v Umag," je za revijo Lady povedala Saša Lendero in dodala, da si želi predvsem tega, da bi ostalo tako kot je zdaj.

"Da se bova še naprej učila drug od drugega, nikoli obupala pri medsebojnih težavah, ne vrgla puške v koruzo in šla iskat novega partnerja. Od nekdaj sva čutila, da sva za skupaj. Seveda so prišli trenutki, ko sva bila žalostna in razočarana, vendar sva se naučila to reševati. Za dober odnos je treba veliko delati, se učiti, kaj je jezik ljubezni drugega, da mu jo lahko pokažeš. Če mu jo daješ na način, da je on ne razume, ta ljubezen nima smisla. Ko se pogovarjava, praviva, da ne veš, kaj ti prinese življenje, kakšno preizkušnjo, ali bo trajalo za vedno. Če pa si želiš, delaš v tej smeri, bi bilo lahko za vedno. Vedno bom hvaležna za ves najin skupni čas. Ne glede na to, kaj bi se zgodilo, mi nič ne bi bilo žal," je še dodala Saša, ki ne skriva, da je trenutno v devetih nebesih.