Zdaj je na dan prišlo, da je imela Severina hude bolečine in da je bila operacija neizogibna

Zdaj je na dan prišlo, da je imela Severina hude bolečine in da je bila operacija neizogibna (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
12. 4. 2019

Hrvaška glasbenica Severina je včeraj prestala operacijo hernije, zdaj pa okreva in upa, da se bo čim hitreje vrnila na glabene odre.

Hrvaška glasbenica Severina je včeraj močno prestrašila svoje oboževalce, ko je na Instagramu objavila fotografijo iz bolniške postelje, kasneje je fotografijo odstranila, njen tiskovni predstavnik Davor Grgin pa je za Story.hr pojasnil, kako se pevka počuti po posegu.

"Severina je bila včeraj operirana, imela je rutinsko operacijo hernije, ki ji je že dlje časa delala težave v vsakdanjem življenju, kakor tudi na odru, zato je morala nekaj nastopov tudi odpovedati, saj so bile bolečine preprosto prehude," je pojasnil Davor Grgin. "Poseg je dobro prestala in bo že danes odšla iz bolnišnice, zdravniki pa so ji svetovali dva tedna počitka."

Severina je trenutno sredi promocije novega albuma Halo, ki je bil pri oboževalcih odlično sprejet in ki že osvaja glasbene lestvice in radijske postaje.

Priporočamo