Zdaj je na dan prišlo, zakaj se Jasna Kuljaj ne želi poročiti

Zdaj je na dan prišlo, zakaj se Jasna Kuljaj ne želi poročiti (foto: Planet TV) Planet TV
14. 4. 2021

Voditeljica Jasna Kuljaj je že vrsto srečna v razmerju z nogometašem Sašo Lalovićem, zato se verjetno mnogi sprašujejo, kako to, da se še nista poročila. Nedavno je Jasna pojasnila, kje tiči vzrok in vse se zdi, da do poroke ne bo nikoli prišlo.

V oddaji Kdo si ti? Zvezde pod maskami je bila voditeljica Jasna Kuljaj priča že drugi zaroki Saše Lendero in Mihe Hercoga. Tokrat je bila zaroka televizijska in jo je lahko spremljala vsa Slovenija. Solze so tekle v potokih in vse so močno premagala čustva. A zdi se, da Jasno vseeno ni zamikal takšen korak, saj je sama povsem srečna z življenjem na koruzi.

"Že na televiziji sem vprašala, zakaj vsi jokamo, če je to že drugič in morda bo čez eno leto tretjič, a so to izrezali, ker ni bilo preveč romantično. Glede mene pa se ni nič spremenilo. Nimam te želje in tudi Sašu je prav tako, kot je meni. Ne bi imel nič proti, a ne teži, ker ve, da pri meni ni tega vznemirjenja. Pravo življenje je živeti skupaj in imeti otroka, poroka je le papir in tisti en dan. Jaz bom verjetno koruznica celo življenje," je za Žurnal24 povedala Jasna Kuljaj in tako vsem razblinila sanje, če so si jo morda že predstavljali v beli obleki.

Priporočamo