Zdaj je že jasno, da je Goran Dragić pred poroko podpisal predporočno pogodbo in zato se ve, kako si bosta z Majo delila premoženje

Zdaj je že jasno, da je Goran Dragić pred poroko podpisal predporočno pogodbo in zato se ve, kako si bosta z Majo delila premoženje (foto: Profimedia) Profimedia
4. 9. 2021

Pred dnevi je odjeknila novica, da se ločuje slovenski košarkarski as Goran Dragić, vse pa seveda najbolj zanima, kako si bosta zakonca razdelila premoženje.

Goran Dragić je že leta 2012 okusil življenje na veliki nogi, ko je s Phoenix Suns podpisal kar 30 milijonov dolarjev težko pogodbo. A že tri leta kasneje je sledila pogodba, ki je bila težka kar 90 milijonov dolarjev, zaslužil pa je več kot 18 milijonov dolarjev na leto. 

V Miamiju si je družina kupila čudovito vilo, ki je vredna več milijonov dolarjev, tam so živeli zadnja leta, ko je Dragić igral na Floridi. 

Šušlja se, da je Dragić dobro poskrbel za svojo prihodnost, saj je podpisal predporočno pogodbo, kar pomeni, da je že vnaprej jasno, kako si bosta zakonca delila premoženje. Zanimivo bo vedeti, kako si bosta zakonca razdelila premoženje in kako si bosta razdelila skrbništvo nad sinom in hčerko, ki sta se jima rodila v zakonu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Dragic (@the_1_dragon)

V ameriških medijih pa so vse pogostejša namigovanja, da se bo Luki Dončiću v Dallasu pridružil Goran Dragić. Zdaj je govorice podkrepil tudi novinar Jake Fischer, sicer poročevalec priznanega športnega portala Bleacher Report, ki je zapisal, da so mu njegovi viri povedali, da bo Dragić v kratkem postal član ekipe iz Teksasa.