Zdaj vemo, zakaj je Lorella Flego ostala sama in kaj je razlog, da bo brez Maria Galuniča!

Zdaj vemo, zakaj je Lorella Flego ostala sama in kaj je razlog, da bo brez Maria Galuniča! (foto: ZEN) ZEN
5. 7. 2022

Po tem, ko je leta in leta in leta nastopal v vlogi voditelja, ga letos ne bomo videli po TV. RTV SLO zdaj pojasnjuje, zakaj. 

To soboto se bo na slovenski obali tradicionalno odvil eden večjih glasbenih dogodkov pri nas - festival Melodije morja in sonca.

V voditeljskih čevljih tega imenitnega glasbenega festivala smo navadno spremljali lepotico Lorello Flego in televizijsko eminenco, Maria Galuniča.

No, letos temu ne bo tako, saj so z RTV sporočili, da bo Lorella festival vodila sama, družbo pa naj bi ji z zabavnimi komentarji delala Iztok Gustinčič in Tomaž Klepač.

Na RTV smo naslovili spodnje vprašanje:

"Zanima nas, zakaj ste se odločili, da Maria Galuniča zamenjate za Iztoka Gustinčiča in Tomaža Klepača, glede na to, da sta z Lorello festival Melodije morja in sonca vodila že res velikokrat in uspešno?"

No, z RTV so nam hitro poslali odgovor in pojasnili svoje razloge. Preberi jih!

"Melodije morja in sonca je prireditev, ki je v organizaciji Avditorija Portorož, občine Piran in RTV Slovenija. Voditeljica RTV Slovenija Lorella Flego je že vrsto let stalnica in prepoznaven obraz omenjenega festivala. Ob njej so se v voditeljski vlogi v preteklih letih poleg Maria Galuniča preizkusili tudi številni drugi voditelji kot na primer Peter Poles, Boštjan Romih in Bernarda Žarn.Letos bo Lorella festival Melodije morja in sonca vodila sama, kar je sicer tudi že počela v preteklih letih, za nekaj popestritve s humornimi vložki pa se ji bosta pri nekaj napovedih in kot del spremljevalnega programa med glasovanjem pridružila Klepač & Gustinčič," so na povedali.

Boš letos spremljala omenjen glasbeni festival ali imaš drugačne nečrte?

Fotografije: Bobo,  Žiga Culiberg, Urh Pirc/RTVSLO

 

Preberite več na Cosmopolitan.si