Zdenka Kahne in plavajoči prestiž na morju

Zdenka Kahne in plavajoči prestiž na morju (foto: osebni arhiv ) osebni arhiv
Vir: Nova
23. 8. 2018

Priljubljena kozmetična kraljica, ambasadorka znanja in inovatorka Zdenka Kahne nas je v teh vročih poletnih dneh povabila v portoroško Marino, kjer nam je sama razkrila nekaj turističnih poslovnih izzivov ter predstavila razkošno notranjost plavajoče hiše kozmetike Kahne na morju.

"Kozmetična hiša Kahne se je odločila za nakup luksuzne plavajoče hiše v Marini Portorož, ker je to eden najlepših naravnih in kulturnih biserov v bližini Sečoveljskih solin. Zavedati se moramo, da ugodna klima učinkuje na naše telo, organizem in vzpostavljanje ravnovesja. Povrne se nam energija, s katero si tako hranimo in obnavljamo kožo. Turistom ponujamo Kozmetiko Kahne, ki spada v sam svetovni vrh, saj naši podlagi, kot sta hialuronski serum z glikoproteini in naravno mazilo iz morskih alg, kot sestavini kožnega tkiva omogočata vse na tem planetu. Koža postane zdrava in pomlajena z manj gubami, saj smo dokazano lahko čez pet let videti enako ali celo bolje kot danes. S tem turistom kot lastnica, inovatorka in ambasadorka znanja ponujam veliko svojega znanja, saj smo med 159. naj Cidesco centrov v svetu. Za to je zaslužna tudi mednarodna diploma Cidesco," nam pove Zdenka in doda: "Našo hišo na vodi uspešno oddajamo prek spleta. Na vrhu terase imamo edini moderno kuhinjo z vodo za pripravo hrane. Gostje dobijo recepte za pripravo zdrave mediteranske hrane. Notranjost sem z veliko mero ljubezni, čuta za dobro počutje in funkcionalnost pripravila z idejami s pohištvenega sejma v Milanu. Že od nekdaj imam veliki čut za urejanje. Odzivi naših in tujih turistov so osupljivi, turisti nam dajejo pogosto najvišje ocene 10, tako da je skupna ocena gostov 9,6."

Ostaja poslovno inovativna

Nedavno smo poročali že o tem, da Zdenka prodaja svojo luksuzno nepremičnino, stanovanje v Portorožu, kar nam je zdaj tudi sama potrdila. "Res je, da prodajamo de luxe nepremičnino na Valeti v Portorožu, ampak samo polovico. Preostalo bomo še vedno koristili v zdrave, sproščujoče namene, za našo družino in zaposlene. Nov poslovni izziv pa je preprost in inovativen, kjer bi z naravnimi materiali, s kamnom in lesom, uredili turistični apartma z botaničnim vrtom. Dodali bi še oleandre, cvetove rož, zunanjo dnevno sobo pa kuhinjo na prostem, poseben kamin, džakuzi s pogledom na prečudovit Piranski zaliv," nam pove Kahnetova, ki je ponosna, da po z ekipo prispeva k ugledu in razvoju našega turizma širom Slovenije.

Besedilo: Alojz Petrovčič // Fotografije: osebni arhiv

Priporočamo