Zdenka Kahne: Luksuzni apartma naprodaj?!

16. 7. 2018 | Vir: Nova
Deli
Zdenka Kahne: Luksuzni apartma naprodaj?! (foto: Alpe)
Alpe

Slovenska kozmetična kraljica Zdenka Kahne, ki je lastnica kozmetične hiše Kahne, ne skriva, da se je v letih razvila v pravo poslovno žensko, ki je svoj kozmetični imperij nadgradila tudi s prav posebnim vložkom v slovenski turizem.

Tako na različnih lokacijah v Kranjski Gori, Ljubljani in na Primorskem, natančneje nad Portorožem, že leta oddaja prestižne deluxe apartmaje, nad katerimi so gostje nadvse navdušeni. Pred nekaj dnevi pa nas je eden od poslovnih obalnih nepremičninskih virov obvestil, da je deluxe apartma Kahne v Portorožu s pogledom na Piranski zaliv naprodaj za vrtoglavih 350.000 evrov ter da si vse v povezavi s tem lahko ogledamo na straneh nepremičninske agencije RE/MAX.

Zdenka Kahne: Luksuzni apartma naprodaj?!

Mi smo se seveda odpravili v Portorož ter tudi sami opazili, da se je ob promocijsko-informativnih tablah luksuznih apartmajev Kahne v Portorožu pojavil zapis, da so naprodaj. Za uradno pojasnilo smo se obrnili na samo Zdenko, da jo povprašamo, kako je prišlo do dokončne odločitve o prodaji, a nam je kljub številnim klicem žal ni uspelo priklicati. 

Besedilo: Alojz Petrovčič // Foto: Alpe

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk