Zdenka Kahne nikoli ne retušira svojih fotografij

5. 7. 2015

Zdenka Kahne je tista gospa, ki vas s podatkom o starosti lahko vedno pretenta, saj se njen mladostni videz in gladka koža nikakor ne skladata z njeno starostjo.

Ž e 28 let vodi družinsko podjetje in blagovno znamko Kozmetika Kahne, ki je prepoznavna po visokokakovostnih in učinkovitih izdelkih za nego obraza, pomlajevanje in odpravo gub, zasnovanih na naravnih sestavinah.

"Vsak dan se bolj veselim, ko svetujem ženskam, ki bi se rade pomladile in bi rade bile zdrave," energično pove Zdenka, ki se z njimi srečuje na različnih promocijah. Te po vsej Sloveniji zanjo opravljajo asistentke, ki pa se jim zelo rada pridruži, saj uživa v svetovanju. Tam je slišati različne komentarje, najpogosteje pa so gospe prijetno presenečene, ko ugotovijo, da gospa Kahne na fotografijah v medijih ni retuširana, ampak je v živo pravzaprav videti še mnogo bolje. S tem strankam pokaže, da je mladosten videz resnično dosegljiv in izdelki njene kozmetike niso le prazne besede v oglasih. "S svojim videzom dokazujem svojo strokovnost in kakovost svojih izdelkov, dokazujem, da gladka koža brez gub in brez podočnjakov ni le obljuba, ampak je nekaj, kar lahko vsak doseže," je ponosna Kahnetova. Kar pa lahko dokaže tudi z analizami, ki jih posebej zanjo opravljajo v francoskih laboratorijih ministrstva za zdravje in v laboratorijih v Monaku. Gre za izredno prestižne laboratorije, ki si lahko privoščijo analize, vredne kar milijon evrov.

Po metodi Nobelovih nagrajencev

Najbolj ponosna je na inovacijo, ki so jo uvedli v kozmetičnih salonih. Gre za postopek mezoporacije, ki je prejel Nobelovo nagrado za kemijo. Znanje nobelovcev omogoča najbolj učinkovito metodo prenosa aktivnih naravnih sestavin. Gre za koži lastne sestavine, kot so hialuronska kislina z dodanimi eksopolisaharidi za sintezo lastne hialuronske kisline in dodatkom glikoproteina za uravnavanje vremenskih temperaturnih sprememb, kolagen in druge učinkovine, ki prehajajo v kožo, ne da bi se ta poškodovala. S to pridobitvijo v kozmetičnih salonih je gospa Kahne svoje storitve dvignila na najvišjo raven in dokazala, da je kozmetični svet res njena strast, kjer vedno išče nove dosežke, prave načine in učinkovite pristope. Zdenka je tudi ambasadorka znanj in svoje izkušnje z veseljem deli z mladimi in željnimi znanj na področju kozmetike. Zato tudi piše novičke za forume, ki so namenjeni mladim, in jim svetuje, kako naj skrbijo za svojo kožo. Največ ji pomeni, da na promocijah svojih izdelkov tudi tistim, ki si tretmaje težko privoščijo, svetuje in jih ozavešča ter izobražuje. Tako si za denar, ki ga imajo, lahko kupijo stvari, ki delujejo. "Kot ambasadorka znanj imam častno funkcijo, da svoje znanje prenašam na mlajšo generacijo. Zato velikokrat tudi dežuram ob telefonu in osebno odpisujem na elektronsko pošto z vprašanji, ki jo dobivam od strank. Le tako jim znanstvene zadeve lahko razložim bolj preprosto," pojasni Kahnetova.

Začeti je treba v mladosti

Najbolj uživa v izobraževanju ljudi, kako kožo pravilno negovati. Zato rada poudari, naj si ljudje vzamejo čas zase in za svojo kožo, saj imamo samo eno in ta je nenadomestljiva. Verjame v uporabo podlag pred nanosi različnih krem. Prepričana je, da je sama dovolj velik dokaz, da njeni nasveti delujejo. S tem se strinja tudi vse več zadovoljnih strank. "Gospe pri 70 letih se odločijo, da bodo preverile moje nasvete, in ko ugotovijo, da delujejo, zadovoljno ugotovijo tudi, da so videti bolje, kot so bile pri 60 letih. Zato še enkrat poudarjam, podlaga iz hialuronske kisline in morskih alg je nujna in osnovna za zdrav videz kože," je jasna Zdenka. Kozmetika Kahne veliko vlaga tudi v nego kože za mlade. "Mladi bodo s pravilno uporabo podlag in krem lahko svoj mladi videz ohranjali tudi do 20 let. Si predstavljate, kako hvaležni mi bodo, ko bodo pri 50 letih videti stari pol manj," pove vedno direktna Zdenka. Tudi mladi se namreč čedalje bolj zavedajo pomembnosti mladostnega videza. Zdenka pa ni le mladostna podjetnica, ampak tudi ponosna babica dveh vnučkov, ki skrbita za njeno fizično kondicijo. Svoj prosti čas, ja, tudi tega najde v svojem natrpanem urniku, najraje preživlja prav z njima nekje v naravi. Rada gre tudi na kolo in se zapelje po Kranjski Gori in njeni okolici. Kadar je v Portorožu, kjer ima tudi enega od treh centrov, se najraje vozi s skirojem. Pozimi si vzame čas za smučanje, rada pa se razvaja v savnah in plava v bazenih. Dobro fizično kondicijo vzdržuje z lahkim igranjem tenisa in hitro hojo.

Značke: Zdenka Kahne