Zdenka Kahne raje na morje kot v hribe

Zdenka Kahne raje na morje kot v hribe (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Nova
15. 2. 2018

Zdenka Kahne, ki že več kot 30 let uspešno vodi družinsko podjetje, je vedno polna koristnih nasvetov, saj z veseljem svetuje tako ženskam kot tudi moškim, ki bi bili radi pomlajeni in ki želijo poskrbeti za svoje telo oziroma za obraz.

In glede na to, da je kraljica kozmetike od jutra do večera v pogonu, se v prostem času, ki ga ni ravno na pretek, rada odpravi v družinski apartma v Kranjsko Goro, zadnje čase pa gre še raje na slovensko obalo, kjer na svoj način pomaga pospeševati turizem.

Lani je med drugim postala ponosna lastnice tudi izjemno zanimive ter luksuzne hiše na vodi v Marini Portorož, ki je novost na našem trgu. Zdenka nam je zaupala, da gre sicer raje v Portorožu kot pa v Kranjsko Goro.

"Veste, tu je najsodobnejše igrišče z mivko, za mlajšega vnuka so na voljo igrala, soprog Marjan pa je pravi specialist v kuhinji in nas vedno razvaja z mediteranskimi dobrotami," z nasmehom pove Kahnetova, ki si na naši obali z družino nabere novih moči, predvsem zaradi izjemne klime in bližine Sečoveljskih solin.

"V poletnih mesecih je na terasi sodobno opremljena kuhinja na voljo za pripravo mediteranske hrane in tudi manjši bazen z morsko vodo. Nasproti plavajoče hiše imamo prostor v senci za prijetno meditacijo in sprostitev, ki jo še kako potrebujem. Dvesto metrov stran pa lahko koristimo sodobno opremljeno plažo, skratka možnosti za rekreacijo in oddih je res ogromno," je dodala Trboveljčanka Zdenka, ki še pravi, da hiško, kadar je ne koristi, ponudi tudi vsem zainteresiranim, saj lahko tako združi prijetno s koristnim.

Besedilo: Alesh Maatko // Foto: osebni arhiv