Zdenka Kahne: Za družino prišla iz Beograda

Zdenka se najbolj sprosti ob svojih dveh vnukih, ki sta ji največji kapital in sreča. Ob strani ji že 34 let stoji njen soprog Marjan, direktor Kozmetike Kahne. Družinsko podjetje deluje že polnih 25 let.
 (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Lea
7. 1. 2013

Odkar je slovenska kozmetična kraljica Zdenka Kahne babica, vse najlepše trenutke deli le z družino.

Tudi rojstni dan je tako proslavila v Ljubljani z najbližjimi, za katere si je prav posebej utrgala čas, saj je tako ona kot njeni zaposleni v zadnjih mesecih več v Srbiji kot v domovini.

V Beogradu, v novem prestižnem, največjem Mercatorjevem centru v Evropi, je v soglasju s srbskim in slovenskim Mercatorjem namreč odprla svoj mednarodni center z licenco Cidesco, ki je za Balkan seveda velika pridobitev.

Zdenka Kahne, ki je tudi priznana inovatorka, že dve leti prodaja svoje patentirane izdelke v vseh večjih Mercatorjevih centrih po Srbiji, a so posebej stranke v Beogradu izrazile željo, da bi odprla center za izvajanje laserskih tretmajev.

Zdenka nam je zaupala, da je ta projekt eden najtežjih v njenem življenju, saj zaradi tamkajšnje birokracije ni bilo lahko pridobiti niti soglasja niti prostorov. "V novi trg vlagam ogromno energije in truda, v novem letu pa že čakam prve uspehe," nam je optimistično zaključila Zdenka.

Priporočamo